Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μπουμ" για πολυιδιοκτησία - Ατάκα-φωτιά Γκαγκάτση - Τι ειπώθηκε για γήπεδο, διαιτησία
| 2021-04-15 11:25:00

"Μπουμ" από ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία - Ατάκα-φωτιά Γκαγκάτση - Τι ειπώθηκε για γήπεδο, διαιτησία

Sportdog Team
"Μπουμ" από ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία - Ατάκα-φωτιά Γκαγκάτση - Τι ειπώθηκε για γήπεδο, διαιτησία

Δήλωση-φωτιά από τον Μάκη Γκαγκάτση στο ΔΣ του Δικεφάλου του Βορρά, αναφορικά με το θέμα της πολυιδιοκτησίας, της διαιτησίας και του γηπέδου.

ΠΑΟΚ: Μεταξύ όλων των άλλων ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο θέμα της πολυιδιοκτησίας που ταλάνισε τον Δικέφαλο, κάνοντας λόγο για απάτη και στημένη επιτροπή.

«Έχουν γίνει νομικές ενέργειες για να δικαιωθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να τιμωρηθούν όσοι επιχείρησαν να σπιλώσουν την ιστορία του ΠΑΟΚ», είπε ο κ. Γκαγκάτσης.

 Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε επί του θέματος ότι «έχουν γίνει ενέργειες και σε επίπεδο δικαιοσύνης για το ποινικό κομμάτι» και επίσης ότι «ο ΠΑΟΚ σε αυτό το επίπεδο κινείται κατά του ελληνικού δημοσίου αφού η ΕΕΑ είναι κομμάτι της και οι όποιες αποζημιώσεις από τα μέλη της ΕΕΑ μπορούν να διεκδικηθούν μέσω μια τέτοιας διαδικασίας». Ακόμη σημειώθηκε ότι γίνονται και ενέργειες σε διοικητικό επίπεδο για να ακυρωθεί και το ίδιο το πόρισμα της ΕΕΑ. 

Για την διαιτησία ο Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε: «Έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Με την ξένη ΚΕΔ, το VAR, τους ξένους διαιτητές. Αδικίες υπάρχουν, και στη σεζόν του νταμπλ είχαμε, αλλά πολύ λιγότερες σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια βελτίωση στο να παίζονται όσο είναι δυνατόν τα πρωταθλήματα επί ίσοις όροις».

Τέλος για το γήπεδο αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ραντεβού με την διοίκηση του Καυτανζογλείου για να συζητηθεί το θέμα της μετεγκατάστασης, ενώ παράλληλα τρέχει η διαδικασία για το ειδικό χωρικό σχέδιο της Νέας Τούμπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags