Facebook Pixel Europa League: Αγώνες-φωτιά σε Πράγα και Ρώμη
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-15 13:30:00

Europa League: Αγώνες-φωτιά σε Πράγα και Ρώμη

Sportdog Team
Europa League: Αγώνες-φωτιά σε Πράγα και Ρώμη

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr τα παιχνίδια Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ και Ρόμα-Άγιαξ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Οι ποδοσφαιρικές βραδιές με παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης συνεχίζονται. Απόψε είναι η σειρά του Europa League να πάρει τη σκυτάλη από το Champions League.

Στις 22:00 θα ξεκινήσουν οι 4 αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ, Ρόμα-Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γρανάδα και Βιγιαρεάλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Πράγα και τη Ρώμη. Ισόπαλη με 1-1 έληξε η πρώτη αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Σλάβια Πράγας. Η Ρόμα έκανε την ανατροπή στο Άμστερνταμ και κέρδισε με 1-2 τον Άγιαξ.

Στα άλλα δύο παιχνίδια επικράτησαν εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-2 της Γρανάδα και η Βιγιαρεάλ με 0-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και απέκτησαν προβάδισμα για την πρόκριση.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες Ρόμα-Άγιαξ και Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Και για τους 4 προημιτελικούς του Europa League προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά στο Pamestoixima.gr θα βρείτε τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1,1-1 και 1-2 για τον αγώνα Ρόμα-Άγιαξ.

Η τριάδα περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γρανάδα, το Goal στον αγώνα Ρόμα-Άγιαξ και τα Over 9,5 κόρνερ στο ματς Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ.

Προσφέρονται και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Για παράδειγμα, σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά γκολ στο παιχνίδι του Europa League Ρόμα-Άγιαξ Γιουνάιτεντ ή τα συνολικά λάθη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα του NBA Ατλάντα Χοκς-Μιλγουόκι Μπακς.

Οι προσφορές στα Πρωταθλήματα και το Κύπελλο Αγγλίας

Από αύριο επιστρέφει η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν στο Wembley οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο, 19:30), Λέστερ-Σαουθάμπτον (Κυριακή, 20:30), στα παιχνίδια των play off της Super League, Παναθηναϊκός-Άρης (Κυριακή, 15:00), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Κυριακή, 19:30) και στους αγώνες της Premier League, Έβερτον-Τότεναμ (Παρασκευή, 22:00) και Λιντς-Λίβερπουλ (Δευτέρα, 22:00).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags