Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη για το συμβάν Αραμπί-Διούδη - Γι’ αυτό πήγε από πάνω του και φώναζε ο Μαροκινός!
| 2021-04-15 14:32:00

Αποκάλυψη για το συμβάν Αραμπί-Διούδη - Γι’ αυτό πήγε από πάνω του και φώναζε ο Μαροκινός!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για το συμβάν Αραμπί-Διούδη - Γι’ αυτό πήγε από πάνω του και φώναζε ο Μαροκινός!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν την εξήγησή τους για το περιστατικό στο γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανάμεσα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Σωκράτη Διούδη.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πολλές απορίες προκάλεσε η ενέργεια του Γιουσέφ Ελ Αραμπί να πανηγυρίσει με προκληκτικό τρόπο πάνω από τον Σωκράτη Διούδη, μετά το λάθος του Έλληνα τερματοφύλακα που απέφερε το 1-1 για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Kώστας Νικολακόπουλος και αποκάλυψε τον λόγο που ο Μαροκινός επιθετικός προέβη σε αυτή την κίνηση.

Όπως τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, οι παίκτες του Ολυμπιακού εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι από το πρώτο λεπτό ο Διούδης κάτι έλεγε στον Ελ Αραμπί, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ξεσπάσει πάνω του την ώρα του γκολ.

Μάλιστα, η ενέργεια αυτή του Διούδη σχολιάστηκε αρνητικά και προκάλεσε αρκετές απορίες στους παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν τον έχουν συνηθίσει σε προκληκτικές κινήσεις.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags