Facebook Pixel Άγιαξ: Απίθανο! Έτσι του τραγούδησαν τα χρόνια πολλά πρώην συμπαίκτες του - Μόνο στον Άγιαξ αυτά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-15 23:40:00

Μόνο στον Άγιαξ αυτά - Τρομερό σκηνικό με θρύλο του συλλόγου - Σύνθημα που συγκινεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μόνο στον Άγιαξ αυτά - Τρομερό σκηνικό με θρύλο του συλλόγου - Σύνθημα που συγκινεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ολλανδοί είναι δεδομένο ότι βλέπουν τα πράγματα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο τα πάντα στη ζωή τους, όπως και το ποδόσφαιρο. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και ο τρόπος που μεγάλες μορφές του Αίαντα, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αποφάσισαν να πουν τα χρόνια πολλά σε έναν συμπαίκτη τους που είχε τα γενέθλιά του

Φίνιντι - Άγιαξ: Όταν βλέπεις σε ένα βίντεο τα αδέλφια Ντε Μπουρ, τον Φράνκ Ράικαρντ, τον Κανού, τον Κλάιφερντ, τον Φαν ντε Σάαρ και πολλούς άλλους τότε σίγουρα το βλέπεις με ανυπομονησία. Αν αυτό μάλιστα συνοδεύεται με έναν ευφάνταστο τρόπο που βρήκαν για να πουν τα χρόνια πολλά στον πρώην συμπαίκτη τους, τότε το θέμα γίνεται ακόμα πιο ωραίο.

Αυτοί λοιπόν οι θρύλοι του Άγιαξ, έφτιαξαν ένα βίντεο προς τιμήν τα γενέθλια του Φίνιντι Τζόρτζ, συναθλητή τους στη μεγάλη ομάδα στα μέσα της δεκαετίας του 90, όπου αντί για το γνωστό "happy birthday", του τραγούδησαν το σύνθημα που φώναζαν προς τιμήν του οι φίλαθλοι του συλλόγου σε ρυθμό... "Volare".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AFC Ajax (@afcajax)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags