Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χρυσο" σε Μαρτίνς και Ολυμπιακό από Αλ Χιλάλ - Τα ακριβή ποσά και η απάντηση - Πότε θα φύγει!
| 2021-04-15 22:40:00

"Χρυσό" σε Μαρτίνς και Ολυμπιακό από Αλ Χιλάλ - Τα ακριβή ποσά και η απάντηση - Πότε θα φύγει!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Χρυσό" σε Μαρτίνς και Ολυμπιακό από Αλ Χιλάλ - Τα ακριβή ποσά και η απάντηση - Πότε θα φύγει!

ΤΡΕΛΗ πρόταση με νούμερα που ζαλίζουν και πολλά μηδενικά από τους Σαουδάραβες, για τον Πορτογάλο προπονητή των Πειραιωτών. Τι απάντησε ήδη η πλευρά του κόουτς και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πότε και για πού θα φύγει. Ακολούθησαν ίδιο δρόμο... με τον Γιώργο Δώνη, πώς είχαν πληρώσει τον ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς σύμφωνα με την "Ο Jogo" απασχολεί την Αλ Χιλάλ. Στο πρώτο άκουσμα αυτής της... πορτογαλικής αποκάλυψης, που άμεσα έγινε αναπαραγωγή και στα ελληνικά ΜΜΕ, η ψαγμένη και μπασμένη (ειδικά σε Σ. Αραβία, Η.Α.Ε. και Κατάρ) πλευρά της ελληνικής πιάτσας agents δεν ένιωσε την παραμικρή έκπληξη! Για την ακρίβεια το βρήκε και φυσιολογικό όταν μιλάμε για την... Μπαρτσελόνα της Ασίας, δηλαδή την Αλ Χιλάλ!!

Η Αλ Χιλάλ είναι ο πλουσιότερος σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, με την στήριξη της βασιλικής οικογένειας, με 16 πρωταθλήματα και 3 πρωταθλήματα Ασίας (πήρε Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λουτσέσκου μετά από 19 χρόνια) και στον πάγκο της στο πρόσφατο παρελθόν εκτός από τον Ρουμάνο νταμπλούχο πρώην προπονητή της ΠΑΟΚ πέρασαν από τον Ζεσούς μέχρι τον Γιώργο Δώνη.

Στην Αλ Χιλάλ από τον περασμένο Φεβρουάριο, που απομακρύνθηκε ο Ραζβαν Λουτσέσκου γιατί είχε την ομάδα δεύτερη, μετά από μια σεζόν που τα... σάρωσε όλα, προπονητής είναι ο Βραζιλιάνος Ροτζέριο που αρχικά είχε προσληφθεί για την δεύτερη ομάδα της. Ουσιαστικά είναι υπηρεσιακός με τους Σεϊχηδες του Ριάντ να ψάχνουν για προπονητή από... ομάδα (ευρωπαϊκού) Τσάμπιονς Λιγκ. Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια...

Οι επαγγελματίες της αγοράς με ενημέρωσαν πως τα τελευταία χρόνια πολιτική των ανθρώπων της Αλ Χιλάλ είναι να προσπαθούν να προσελκύσουν κόουτς που στο βιογραφικό τους ως επί το πλείστον έχουν να επιδείξουν επιτυχίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και επειδή δεν είναι εύκολο να πείσουν προπονητές ομάδων από την Ιταλία ή την Ισπανία είχαν πάει παλαιότερα στον Δώνη (έβαλε τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) και στον Ζεσούς (πριν παει στην Βουλγαρία).

Για να μην το κουράζω και μετά από έρευνα - ρεπορτάζ της στήλης στις ενημερωμένες πιάτσες, πορτογαλική και ελληνική, το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ είναι απολύτως αληθινό! Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτός του ότι είναι Πορτογάλος (οι συμπατριώτες του ατζέντηδες έχουν μεγάλα περάσματα στα τρία μεγάλα αραβικά πρωταθλήματα) έχει κτίσει με τον Ολυμπιακό ένα σπουδαίο όνομα που κάνει γκέλ εντός και εκτός Ευρώπης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την δική μας ενημέρωση η Αλ Χιλάλ έχει ήδη βολιδοσκοπήσει την πλευρά Μαρτίνς. Στέλνοντας μάλιστα το μήνυμα για τις προθέσεις τους, δηλαδή να καλύψουν το μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου με τον Ολυμπιακό (έχει ακουστεί για 4 εκατομμύρια) αλλά και να τον "χρυσώσουν" (λέγεται για ετήσιες αποδοχές που μαζί με τα μπόνους θα ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια)! Μόνο που ο Μαρτίνς δεν συγκινήθηκε και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να δελεαστεί απο την Αλ Χιλάλ και τα εκατομμύριά της.

Στην Πορτογαλία έλεγαν πως η πλευρά Μαρτίνς έχει ήδη...ευγενικά αρνηθεί/απορρίψει την προοπτική  της Αλ Χιλάλ αφού θέλει να ολοκληρώσει το έργο του στον Ολυμπιακό (έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο). Άλλωστε και στους "ερυθρόλευκους" ο Μαρτίνς δεν "καθαρίζει" λίγα αφού την φετινή σεζόν, μαζί με τα μπόνους, λέγεται πως θα πλησιάσει το 1,8 εκατ. ευρώ. Το έχουμε ξαναγράψει , πως στο δεδομένο τάιμινγκ μόνο μια ... Πρεμιερλιγκάτη πρόταση θα έβαζε σε πειρασμό τον Μαρτίνς να αφήσει τον Ολυμπιακό

ΥΓ.  Για την ιστορία; η Αλ Χιλάλ όταν μετά από φλέρτ 2 μηνών κατάφερε να δελέασει τον Λουτσέσκου, πλήρωσε άμεσα και κασέρι στον ΠΑΟΚ 2 εκατομμύρια για να τον αποδεσμεύσει. Τόσο ήταν το μπάι άουτ του Ρουμάνου στον "δικέφαλο". Και στον ίδιο έκανε συμβόλαιο για 2 χρόνια, που μαζί με τα μπόνους προέβλεπε συνολικές αποδοχές κοντά στα 10 εκατομμύρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε… νέο Ρέτσο ο Ολυμπιακός - Ο 17χρονος που τρέλανε Μαρτίνς - "Έκλεψε" ταλεντάρα από ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags