Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: "Κόλπο" Πρίγιοβιτς με Αστέρα! Ρίχνει άκυρο για να έρθει σε TOP ελληνική ομάδα - Τα σκάει ο πρόεδρος
| 2021-04-16 10:35:00

"Κόλπο" Πρίγιοβιτς με Αστέρα! Ρίχνει άκυρο για να έρθει σε TOP ελληνική ομάδα - Τα σκάει ο πρόεδρος

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κόλπο" Πρίγιοβιτς με Αστέρα! Ρίχνει άκυρο για να έρθει σε TOP ελληνική ομάδα - Τα σκάει ο πρόεδρος

Πώς θα αφήσει τα 5 εκατ. ευρώ για να παίξει στην Ελλάδα. Ο Σέρβος άσος μπορεί να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως επιθυμία του είναι να μείνει ελεύθερος από τους Άραβες και στη συνέχεια να επιστρέψει στη χώρα μας. Θα γίνει χαμός το καλοκαίρι.

 

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν λείπει... ποτέ από την επικαιρότητα του Δικέφαλου, αφού συνεχώς αναπτύσσονται σενάρια για πιθανή επιστροφή του Σέρβου επιθετικού στην Τούμπα, όπου λατρεύτηκε από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Πρίγιοβιτς έφυγε με "χρυσή" μεταγραφή για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, όμως δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που είχε στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η υπόθεσή του έχει γίνει... σίριαλ, μιας και αναζητά τον τρόπο να αποχωρήσει από την αραβική ομάδα, ενώ έχει διαρρεύσει πως οι Άραβες του οφείλουν ουκ ολίγα χρήματα από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που υπέγραψε (5.400.000 ετησίως).

Η τελευταία εξέλιξη για τον "Πρίγιο" έρχεται από τη Σερβία, καθώς πρόσφατα ρεπορτάζ από την πατρίδα του διεθνούς άσου παρουσιάζουν τον παίκτη ως "κλεισμένο" από τον Ερυθρό Αστέρα.

Παρ' όλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν πως η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όχι ότι δεν υπάρχει "φλερτ" μεταξύ Πρίγιοβιτς και Ερυθρό Αστέρα, απλά σε καμία περίπτωση οι επαφές δεν είναι τόσο προχωρημένες όσο παρουσίαζαν οι Σέρβοι στα δημοσιεύματά τους.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ όταν... ξεμπερδέψει από την Αλ Ιτιχάντ!

Το "διαζύγιο" του Πρίγιοβιτς με τους Άραβες αναμένεται να επισημοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, με τον διεθνή σέντερ φορ να μένει ελεύθερος. Αυτό είναι που περιμένει πρώτα ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, δίχως η Αλ Ιτιχάντ να έχει λόγο.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος για επιστροφή στον Δικέφαλο είναι... ορθάνοιχτος, παρά την επιθυμία του Σέρβου να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο "Πρίγιο" να ρίξει αισθητά το κασέ του, αφού καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που μπορεί να του προσφέρει τα χρήματα που παίρνει στη Σαουδική Αραβία. Στην υπόθεση υπάρχει και η εμπλοκή του Ερυθρού Αστέρα, που θέλει τον παίκτη και το δείχνει, έχοντας πραγματοποιήσει επαφές με την πλευρά του. Εξαπουκούεται πως ούτε οι Σέρβοι έχουν τη δυνατότητα να του δώσουν 5 εκατομμύρια τον χρόνο.

Πάντως, από τη στιγμή που δεν λείπει η επιθυμία του Πρίγιοβιτς να γυρίσει, το εν λόγω ζήτημα πιθανώς να έχει ακόμα... μπόλικο ψωμί. Άλλωστε ο Ιβάν Σαββίδης τρέφει μεγάλη αδυναμία στον υψηλόσωμο επιθετικό και έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις οικονομικές υπερβάσεις σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λουτσέσκου στην ΑΕΚ... πρόβλημα για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Πριν τον Μαρινάκη, μίλησε με Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags