Facebook Pixel Απίστευτη συγκίνηση! Πρώην αθλητής μεγάλης ομάδας χάρισε την περιουσία του στον σύλλογο (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-16 22:48:00

Απίστευτη συγκίνηση! Πρώην αθλητής μεγάλης ομάδας χάρισε την περιουσία του στον σύλλογο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη συγκίνηση! Πρώην αθλητής μεγάλης ομάδας χάρισε την περιουσία του στον σύλλογο (ΦΩΤΟ)

Μια φοβερή ιστορία είδε τη δημοσιότητα το μεσημέρι της Παρασκευής (16/4). Συγκεκριμένα παλαίμαχος αθλητής μεγάλου συλλόγου της χώρας, μετά το θάνατό του, άφησε όλη την περιουσία στην ομάδα που αγωνιζόταν θέλοντας να την βοηθήσει να ξεφύγει από τα οικονομικά προβλήματα που έχει τα τελευταία χρόνια

Ηρακλής - Κωνσταντίνος Έξαρχος: Σε μια πολύ σπάνια κίνηση αγάπης για την ομάδα που υπηρέτησε στην ζωή του προέβη ο πρώην αθλητής του Γηραιού, όπου μετά τον θάνατό του άφησε όλη την περιουσία του στο σύλλογο.

"Η Διοίκηση του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ νιώθει βαθιά την ανάγκη να  εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της, στο θανοντα Κωνσταντίνο Έξαρχο για την ευεργετική του πράξη  να ορίσει ως μοναδικό κληρονόμο της διαθήκης του, το τμήμα στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, σε όλη την ακίνητη περιούσια του επί της οδού Καυτανζόγλου.

Ο Κωνσταντίνος Έξαρχος υπήρξε αθλητής του Συλλόγου στο αγώνισμα της δισκοβολίας και ήταν αγαπητός από όλους τους αθλητές της γενιάς του, ανεξαρτήτως ομάδας. Το παρατσούκλι του ήταν  Μπαμπίνος και επί χρόνια πέρα της αγωνιστικής του δράσης, βοηθούσε όλους τους αθλητές στην αίθουσα βαρών.

Ο Κωνσταντίνος Έξαρχος μπορεί να μην ήταν από τους αθλητές που ξεχώριζαν πάντα για τις διακρίσεις τους στο αγώνισμα, ωστόσο με το παράδειγμα του θα ξεχωρίζει για πάντα στις καρδιές της κυανόλευκης οικογένειας.

Συγκινητικά και τα τελευταία λόγια της διαθήκης, όπου χαρακτηριστικά αναφέρει :

Εύχομαι να γίνει σεβαστή η διαθήκη μου και πάντα νίκες στον στίβο.

Αντίο σε έναν αγνό Ηρακληδέα

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ", αναφέρει ο ΓΣ Ηρακλής για την κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Έξαρχος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags