Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Θέλει με χίλια ο Μπέος για ΠΑΟΚ, αλλά… - Αυτό είχε παραπάνω ο Ολυμπιακός - Δεν μπορεί ο Καγκάβα"
| 2021-04-18 10:00:00

"Θέλει με χίλια ο Μπέος για ΠΑΟΚ, αλλά… - Αυτό είχε παραπάνω ο Ολυμπιακός - Δεν μπορεί ο Καγκάβα"

του Γιώργου Κτενά
"Θέλει με χίλια ο Μπέος για ΠΑΟΚ, αλλά… - Αυτό είχε παραπάνω ο Ολυμπιακός - Δεν μπορεί ο Καγκάβα"

Ο παίκτης που δηλώνει τραυματίας, γιατί κινδυνεύει ο Πάμπλο Γκαρσία! Συνέντευξη στο Sportdog για τις τελευταίες εξελίξεις στον Δικέφαλο, τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ και το θέμα προπονητή. Τι συμβαίνει με τον Αχιλλέα Μπέο και γιατί τον... χρειάζεται ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης;

ΠΑΟΚ: Σούπερ ανάλυση στο sportdog.gr από τον Γιώργο Μπούζο, διευθυντή τού Μetropolis 99,5, για όλα τα θέματα γύρω από την επικαιρότητα του Δικέφαλου. 

"Δύσκολα θα μείνει ο Γκαρσία αν... - Χειρότερος ο ΠΑΟΚ - Συμβιβάστηκε"

"Αν ο Γκαρσία δεν πάει την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου και δεν πάρει τη δεύτερη θέση, είναι πολύ δύσκολο να μείνει. Όλα εξαρτώνται από εκείνον. Έχει την απόλυτη στήριξη των οργανωμένων, τον θεωρούν έναν από αυτούς, αλλά το μέλλον τού Γκαρσία βρίσκεται στα χέρια του ίδιου του Πάμπλο. Αυτή τη στιγμή θα ήταν unfair να πουν ότι ψάχνουν για προπονητή, όταν έχουν τον Γκαρσία. Και θα ήταν ανήθικο αφού είναι μέλος της οικογένειας του συλλόγου, άρα δεν μπορεί να γίνει τέτοια κουβέντα ακόμα. Ο Γκαρσία πήρε μια ομάδα με προβλήματα και δεν την βελτίωσε. Με τον Γκαρσία προπονητή, μάλιστα, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, ίσως να παρουσιάζει και μια ελαφρα χειροτέρευση. Αλλά δεν έκανε την προετοιμασία, τις επιλογές των παικτών και δεν του πήραν τους παίκτες που ζητούσε. Φοβάμαι ότι και εκείνος συμβιβάστηκε. Και θεωρώ ότι πρώτο θύμα θα είναι ο ίδιος αν συνεχίσει να συμβιβάζεται. Τον ασυμβίβαστο Πάμπλο Γκαρσία που μάθαμε μέσα και έξω από τα γήπεδα έχει ανάγκη ο Δικέφαλος", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο sportdog o Γ. Μπούζος. 

"Μένει Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς - Δεν μπορεί ο Γκαγκάβα - Δηλώνει τραυματίας ο Βαρέλα"

Ποιοι παίκτες έδειξαν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ; Ποιοι δεν θα συνεχίσουν δηλαδή, εκκινώντας από τους τερματοφύλακες.

"Ψάχνει τερματοφύλακα ο Δικέφαλος, αλλά αυτό σημαίνει ότι από τους δύο που έχει τώρα είναι σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσει ο ένας. Άρα ψάχνει έναν πρώτο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ένας εκ των Πασχαλάκη - Ζίβκοβιτς θα συνεχίσει. Επίσης, υπάρχουν παίκτες που ήρθαν και δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Για παράδειγμα ο Λάμπρου ή ο Γκαγκάβα που θέλει αλλά δεν μπορεί να παίξει λόγω μεγάλου διαστήματος απουσίας. Ο Αουγκούστο ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έχει ανοιχτά θέματα η ομάδα, εξαφανίστηκε ο Βαρέλα για παράδειγμα, καθώς είναι μεταξύ πάγκου, εξέδρας ή δηλώνει τραυματίας. Άρα υπάρχει θέμα εκεί, καθώς έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με 1 εκατ. ευρώ". 

"Δεν τον υπολόγιζε κανένας - Πέρσι δεν υπήρχε στον χάρτη - Αυτό είχε παραπάνω ο Ολυμπιακός".

Ποιοι πρέπει να μείνουν και να χτιστεί πάνω τους ομάδα;

"Αυτοί που πρέπει να μείνουν είναι όσοι προσφέρουν. Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο οι παίκτες, όσο ο προγραμματισμός και η οργάνωση. Για παράδειγμα, όπως ήρθε ο Ρέμπε έτσι έφυγε: Κανένας δεν τον υπολόγιζε και το εξωφρενικό είναι ότι του έβαλαν πριμ στο συμβόλαιο για μείωση του μπάτζετ. Το θέμα δεν είναι να έχω την ομάδα μικρότερο μπάτζετ, κι εγώ το κάνω αυτό. Το θέμα είναι να παραμείνει εκεί που ήταν η ομάδα, με λιγότερα χρήματα - Να μην χάσει όμως τη θέση της".

Η περίπτωση του Τζόλη που είναι διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες;

"Όταν ακούγονται 15 εκατ. για τον Τζόλη, νομίζω ότι είναι δύσκολο να τον κρατήσει η ομάδα. Να δούμε τι θέλει και το παιδί, αν θέλει να πάει να παίξει στο εξωτερικό κ.λπ. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, πώς θα τον κρατήσει; Εγώ θα σημειώσω, όμως, ότι τον έχουμε φορτώσει με πολλές ευθύνες: Πέρσι δεν υπήρχε στον χάρτη για τον ΠΑΟΚ. Και μέσα σε λίγους μήνες έγινε το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο. Άρα εδώ χρειάζεται προσοχή".  

Τι παραπάνω είχε φέτος και πέρυσι ο Ολυμπιακός που δεν το είχε ο ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι, ήδη, στο -25 από τον Ολυμπιακό. Πέρσι ήταν στους -18 από Ολυμπιακό, ενώ μόλις πρόπερσι ήταν πρωταθλητής, άρα πάνω από τον Ολυμπιακό. Άρα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν κάθε σεζόν και χειρότερα. Ο Ολυμπιακός, όμως, κράτησε Μαρτίνς όταν είχε χάσει το πρωτάθλημα, έκανε επενδύσεις, έφερε παίκτες, έκανε υπομονή και πήρε δύο σερί πρωταθλήματα. Πρέπει να οργανωθεί, λοιπόν, και να επενδύσει ο Δικέφαλος". 

"Θέλει με χίλια ο Μπέος να έρθει ΠΑΟΚ - Οχυρωμένη με Αχιλλέα η ομάδα - Τον φρενάρει η..."

Το θέμα με πιθανή εμπλοκή του του Μπέου στην ΠΑΕ πώς το βλέπετε;

"Αν ερχόταν ο Μπέος θα μπορούσε τουλάχιστον να αμυνθεί. Γιατί, δύο διαδοχικές χρονιές ο Ολυμπιακό είχε αποσυντονίσει τον ΠΑΟΚ: Την περασμένη με το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και, φέτος, με τη δωροδοκία του Σιαμπάνη. Άρα δύο θεματα που αποπροσανατολίστηκε η ομάδα, με τον Μπέο θα ήταν οχυρωμένη και θα είχε αυξήσει θεαματικά τις πιθανότητες για τίτλους".

Η σχέση του με την οικογένεια σαββίδη μπορεί να τον σπρώξει προς αυτή την κατεύθυνση;  

"Νομίζω ότι τον φρενάρει η δημαρχία στον Βόλο, γιατί δεν θέλει να προδώσει την εμπιστοσύνη των δημοτών που τον ψήφισαν. Γιατί είναι δύσκολο να είναι και στον Βόλο δήμαρχος και στον ΠΑΟΚ. Ο Μπέος θέλει με χίλια να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά το φρενάρει η δημαρχία". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεγάλο deal στον ΠΑΟΚ - Πέντε εκατ. ευρώ - Πάει… κόντρα σε Σαββίδη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags