Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεγάλο deal - Πέντε εκατ. ευρώ - Πάει… κόντρα σε Σαββίδη!
| 2021-04-17 18:30:00

"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεγάλο deal στον ΠΑΟΚ - Πέντε εκατ. ευρώ - Πάει… κόντρα σε Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεγάλο deal στον ΠΑΟΚ - Πέντε εκατ. ευρώ - Πάει… κόντρα σε Σαββίδη!

Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του, γιατί φέρνει σε δύσκολη θέση τον Δικέφαλο και οι εξελίξεις που θα υπάρχουν άμεσα. Ποιος είναι ο ξένος άσος, τα τρελά λεφτά που περιμένουν να πέσουν στο τραπέζι το καλοκαίρι και το ενδιαφέρον από Αγγλία.

ΠΑΟΚ: Ο Κάρολ Σβιντέρσκι την τελευταία διετία έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ο βασικός σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, όντας... διψήφιος σε γκολ, ενώ έχει φτάσει μέχρι στην Εθνική Πολωνίας, παρότι υπάρχουν φορ της κλάσης του Λεβαντόφσκι, αλλά και του Μίλικ εκεί. 

Μπορεί φέτος να είναι... αναντικατάστατος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν είναι κοινό μυστικό πως οι άνθρωποι του κλαμπ της Θεσσαλονίκης ψάχτηκαν αρκετά για να τον πουλήσουν, το περασμένο καλοκαίρι. Ο λόγος που έμεινε κάτοικος της συμπρωτεύουσας δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι η... Μίντλεσμπρο κατέθεσε πρώτη πρόταση, αλλά για τον Άκπομ. Κοινώς είχε μπει και στους δύο πωλητήριο, αλλά θα έφευγε αυτός που θα έφερνε πρώτος ικανοποιητική πρόταση. 

Κίνηση που αγωνιστικά δεν... χάλασε το σύνολο του (τότε προπονητή) Φερέιρα, καθώς παρέμεινε ο φορ, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 19-20 είχε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τους ανταγωνιστές του, αλλά και ο πρώτος σκόρερ με 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, παρότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αντόνιο Τσόλακ έγινε ξεκάθαρο από νωρίς πως δεν ετίθετο θέμα ανταγωνισμού, με τον Πολωνό να είναι... κλάσεις ανώτερος του Τσόλακ, ο οποίος έφυγε... νύχτα. 

Παρόλα αυτά, ακόμη και τον Γενάρη και το πρωτάθλημα να είναι χαμένο διοικούντες του Δικεφάλου του Βορρά δεν ήταν αρνητικοί στην πώλησή του. Ο ντόρος που έγινε με την Μπολόνια δεν ήταν και τόσο... πρακτικός, από τη στιγμή που οι Ιταλοί ουσιαστικά ενδιαφέρθηκαν για δανεισμό με οψιόν αγοράς, ενώ το μόνο... άμεσο ενδιαφέρον για... αγορά ήταν αυτό της γερμανικής Ουνιόν Βερολίνου. Ο λόγος που δεν πουλήθηκε δεν ήταν άλλος από τα μόλις 3 εκατ. ευρώ που έδιναν οι Γερμανοί.

Όσον αφορά στην επόμενη ημέρα, όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι το... πωλητήριο είναι δεδομένο και εάν φτάσει πρόταση τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ θα την αποδεχθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία κινδυνεύει να απολέσει τον Σβιντέρσκι ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2022, στο οποίο μένει ελεύθερος. Διαφορετικά, θα πρέπει να πειστεί να ανανεώσει... Εξάλλου και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καρπωθεί το γεγονός ότι μέσω αυτού έγινε διεθνής, ενώ εκτόξευσε και την αξία του από τις 750 χιλ ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ. 

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει και το εάν θα βρεθεί λύση παραμονής του Κριμέντσικ, ο οποίος ήρθε ως δανεικός από την Μπριζ και κατάφερε και αυτός να γίνει διεθνής με την χώρα του, την Τσεχία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα πάρει νταμπλ στην ΑΕΚ και θα του λένε για… κλέφτες - Δίκαιος ο Λουτσέσκου - Θέλει… Πρίγιοβιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags