Facebook Pixel ΑΕΚ: Σούπερ deal 2.5 εκατ. ευρώ - "Έφτιαξε" την ΑΕΚ ο Ίβιτς - Λεφτά από το… πουθενά!
| 2021-04-18 10:52:00

Σούπερ deal 2.5 εκατ. ευρώ - "Έφτιαξε" την ΑΕΚ ο Ίβιτς - Λεφτά από το… πουθενά!

Σούπερ deal 2.5 εκατ. ευρώ - "Έφτιαξε" την ΑΕΚ ο Ίβιτς - Λεφτά από το… πουθενά!

Η μεταγραφή Έλληνα άσου θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της Ένωσης. Όλα βέβαια είναι δουλειά του προηγούμενου Τεχνικού Διευθυντή, ο οποίος έκανε μία σωστή κίνηση και δικαιώθηκε, έστω και μετά την αποχώρησή του.

ΑΕΚ: Ο Γιώργος Γιακουμάκης διανύει τρομερή χρονιά και στην ΑΕΚ έχουν λόγους να... χαμογελούν, λόγω Ίβιτς. Η Ένωση το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να... ξεπούλησε τον Έλληνα φορ, ωστόσο τουλάχιστον φρόντισε να εξασφαλίσει ένα 15% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί για ομάδες από την Αγγλία. Μεταξύ άλλων, βρίσκεται στόχαστρο της Νόριτς, ανάμεσα σε άλλες ομάδες που τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους.

Τα 27 γκολ σε 23 εμφανίσεις που έχει πετύχει στην Eredivisie με τη φανέλα της Φένλο έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων, με τους πρωτοπόρους της Championship να θέλουν να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησής του. Για τον Έλληνα φορ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Σαουθάμπτον.

Η Φένλο ακούγεται πως θα αξιώσει τουλάχιστον 2.5 εκατ. ευρώ για την πώληση του, με την αξία του να έχει εκτοξευτεί μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, όταν κόστιζε 325 χιλ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως αν πουληθεί με το προαναφερθέν ποσό η ΑΕΚ θα λάβει από το 15% περισσότερα από το... 85% που τον είχε πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντεπίθεση Μελισσανίδη - Έκλεισε δύο Έλληνες η ΑΕΚ - Πρόλαβε την… ταλεντάρα από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags