Facebook Pixel ΑΕΚ: Δύο ονόματα από Ελλάδα για την επόμενη μέρα του συλλόγου!
| 2021-04-17 13:00:00

Αντεπίθεση Μελισσανίδη - Έκλεισε δύο Έλληνες η ΑΕΚ - Πρόλαβε την… ταλεντάρα από Ολυμπιακό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αντεπίθεση Μελισσανίδη - Έκλεισε δύο Έλληνες η ΑΕΚ - Πρόλαβε την… ταλεντάρα από Ολυμπιακό!

Έπεσαν οι υπογραφές χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό και οι παίκτες ετοιμάζονται ήδη για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Η συμφωνία με τον Δημήτρη Γούτα του Ατρομήτου ήταν γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο η Ένωση κινήθηκε πολύ γρήγορα και έκλεισε άλλον έναν Έλληνα άσο, για τον οποίο ακούγονται ήδη εξαιρετικά σχόλια.
 

ΑΕΚ: Έχει παρθεί η απόφαση για επένδυση σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα στηριχθούν από προπονητή και διοίκηση με στόχο να δημιουργήσουν έναν σταθερό κορμό για την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Γι' αυτό τον λόγο βολιδοσκοπούνται οι περιπτώσεις γηγενών παικτών της Superleague και ήδη έχει κλείσει ο Δημήτρης Γούτας. Ο αμυντικός του Ατρομήτου θα αποχαιρετήσει τον σύλλογο του Περιστερίου στο φινάλε της φετινής σεζόν και θα ενταχθεί στο ρόστερ της Ένωσης.

Ωστόσο, αυτό που δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό είναι πως ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει τις επαφές του και με άλλους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει "καπαρώσει" και τον Αλέξανδρο Παρρά από τον Παναιτωλικό, όνομα που είχε "παίξει" και στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ θα αγωνίζεται στους Κιτρινόμαυρους από τη νέα σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και οι άνθρωποι της Ένωσης φρόντισαν από νωρίς να φτάσουν σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μόνο τα τυπικά απομένουν για την απόκτησή του, με το ζήτημα να κλείνει και επίσημα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου -τον Ιούνιο.

Ο Παρράς προωθήθηκε από την Κ-19 του Παναιτωλικού στην ανδρική ομάδα, με τη φανέλα της οποίας μετρά 12 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο τη φετινή σεζόν. Το ταλέντο του νεαρού αμυντικού αναδείχθηκε στο Αγρίνιο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ, που αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω του για το μέλλον.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον ενόψει της νέας σεζόν είναι ο χώρος που θα βρει στο ρόστερ ο Παρράς, αφού στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει ο Έλντερ Λόπες και ο ταλαντούχος Μάριο Μιτάι. Βέβαια, το συμβόλαιο του Λόπες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, που σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει ανανέωση, ο Πορτογάλος μπαίνει από τον Ιανουάριο στο τελευταίο εξάμηνο της συμφωνίας του με την Ένωση και θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα πάρει νταμπλ στην ΑΕΚ και θα του λένε για… κλέφτες - Δίκαιος ο Λουτσέσκου - Θέλει… Πρίγιοβιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags