Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξτρέμ-φωτιά για Ολυμπιακό - "Ακολούθησε" την ΠΑΕ στο instagram - Τον ξέρει καλά ο Μαρτίνς! (vid)
| 2021-04-18 11:38:00

Εξτρέμ-φωτιά για Ολυμπιακό - "Ακολούθησε" την ΠΑΕ στο instagram - Τον ξέρει καλά ο Μαρτίνς! (vid)

Sportdog Team
Εξτρέμ-φωτιά για Ολυμπιακό - "Ακολούθησε" την ΠΑΕ στο instagram - Τον ξέρει καλά ο Μαρτίνς! (vid)

Ακόμα μία περίπτωση ακραίου για τους Ερυθρόλευκους και στην προσπάθεια που κάνουν για να βρουν τον κατάλληλο για την ενίσχυση στα "φτερά" της επίθεσης.

Ολυμπιακός: Την περίπτωση του Κάρλος Τζούνιορ εξετάζουν στο λιμάνι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον "Κόκκινο Πρωταθλητή".

Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, που παίζει στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Σάντα Κλάρα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εκείνο που σημειώνει το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου είναι πως ο Κάρλος Τζούνιορ εδώ και λίγες μέρες έκανε «follow» τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Instagram, φανερώνοντας κατά κάποιο τις… διαθέσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 25χρονος έχει προταθεί και η διοίκηση του Ολυμπιακού φαίνεται πως περιμένει την εισήγηση του Μαρτίνς για το αν πρέπει να προχωρήσει για την απόκτησή του ή να εξεταστεί πρώτα κάποιος άλλος υποψήφιος στόχος.

Την τελευταία διετία στην Πορτογαλία ο Κάρλος Τζούνιορ έχει 20 γκολ και 10 ασίστ σε 67 παιχνίδια, ενώ με τη Σάντα Κλάρα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ φέτος έχει 29 συμμετοχές, 11 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags