Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στον ΠΑΟ - Κακή η διαιτησία - Περπατούσε στο γήπεδο ο…
| 2021-04-18 17:44:00

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στον ΠΑΟ - Κακή η διαιτησία - Περπατούσε στο γήπεδο ο…

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στον ΠΑΟ - Κακή η διαιτησία - Περπατούσε στο γήπεδο ο…

Το τεράστιο πρόβλημα του Παναθηναϊκού και ο ποιοτικός παίκτης, ο οποίος... χάθηκε με τον Άρη. Για να φανεί στο γήπεδο χρειάζεται και κάποιο "τρεχαντήρι". Τα λάθη της διαιτησίας ήταν πάντως πολλά και σημαντικά.

Παναθηναϊκός - Άρης: Σύμφωνοι, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στη Λεωφόρο μια κακή διαιτησία. Σύμφωνοι, η αποβολή του Μαουρίτσιο αποδυνάμωσε την ομάδα σε ένα σημείο που βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχει προηγούμενο για τους Πράσινους, που γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τον Άρη.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δεν έκανε ούτε μία τελική στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζοντας την εικόνα ενός συνόλου που δεν θα μπορούσε να απειλήσει ούτε σε... τρία ημίχρονα! Έχει ξανά συμβεί στο ποδοσφαιρικό να βρεθεί κανείς να παίζει με 10 λόγω μιας κόκκινης κάρτας, αλλά αυτή η εικόνα στη Λεωφόρο δεν χωνεύεται. Ήταν λες και ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με 8 και όχι 10 παίκτες!

Για ακόμα μία φορά, αποδείχθηκε ότι το "τριφύλλι" παράγει ένα ποδόσφαιρο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ευστοχία και την τύχη. Αν η ομάδα σκοράρει νωρίς και ο αντίπαλός της δυσκολευτεί να βρει γρήγορα απάντηση και γκολ, τότε μπορεί να πετύχει μεγάλες νίκες (βλ. το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ). Αν πάλι όχι, η κατάληξη είναι όπως αυτή με τον Άρη.

Σανκαρέ: Περπατούσε στη μεγαλύτερη διάρκεια!

Ο Σανκαρέ επέστρεψε στην αποστολή και την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, συνδυάζοντας την επάνοδό του στη δράση με γκολ. Το έχει συνηθίσει αυτό άλλωστε ο Αφρικανός, καθώς καθίσταται εξαιρετικά εύστοχος τις φορές που έχει φορέσει την πράσινη φανέλα.

Στο ματς με τον Άρη, πάντως, ο Σανκαρέ ήταν από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός έχασε κατά κράτος τη μάχη του κέντρου. Ο υψηλόσωμος χαφ δεν είχε τρεξίματα, ούτε αντοχές, ενώ δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους αντιπάλους μέσους του Άρη με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει πάνω στον Σωτήρη Αλεξανδροπουλο.

Μάλιστα οι φορές που ο Σανκαρέ περπατούσε στον άξονα μόνο λίγες δεν ήταν, κάτι που προξένησε αρνητική εντύπωση. Είναι προφανές ότι για να αξιοποιηθεί ο Αφρικανός, κρίνεται απαραίτητο να έχει πίσω όχι του όχι έναν αλλά δύο ποδοσφαιριστές-τρεχαντήρια. Τέτοιοι παίκτες, ενδεικτικά, είναι ο Αλεξανδρόπουλος και ο Νιάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Χαβαλέ" στη Λεωφόρο ο Άρης - Σεβάστηκε πολύ τον ΠΑΟ, έπρεπε κι άλλα γκολ - Πόσα πέναλτι έγιναν;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags