Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αγνώριστος ο Εμβιλά, δεν "τράβηξε" ο Φορτούνης - Γι’ αυτό έβγαλε Μασούρα, χωρίς μυαλό ο…
| 2021-04-18 21:59:00

Αγνώριστος ο Εμβιλά, δεν "τράβηξε" ο Φορτούνης - Γι’ αυτό έβγαλε Μασούρα, χωρίς μυαλό ο…

του Παναγιώτη Νικολάου
Αγνώριστος ο Εμβιλά, δεν "τράβηξε" ο Φορτούνης - Γι’ αυτό έβγαλε Μασούρα, χωρίς μυαλό ο…

Ποιοι παίκτες απογοήτευσαν στην Τούμπα και γιατί δεν φταίει ο Σα για τα γκολ. Οι αλλαγές που δεν βοήθησαν καθόλου και το μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Ποιος ήταν... σίφουνας, αλλά χωρίς ουσία στο παιχνίδι του;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς της Τούμπας, δείχνοντας μια... άνευρη εμφάνιση από την οποία του έλειπε, αναμφίβολα, το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, ενώ πλήρωσε και το τραγικό λάθος του Αβράαμ Παπαδόπουλου, ο οποίος μπήκε στο ματς όντας... ανέτοιμος. Ο Μπρούμα το πάλεψε αρκετά, ωστόσο δεν είχε και αυτός ουσία στο παιχνίδι του, με τον Ολυμπιακό να χάνει δίκαια από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η κριτική:

Σα:
Toν αδικεί το γεγονός ότι δέχθηκε δύο γκολ στο ματς. Έκανε μεγάλη απόκρουση στον Ζίβκοβιτς, για να... χάσει στην άτυπη μονομαχία τους δις στη συνέχεια.

Παπαδόπουλος: Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορεί να κριθεί αφού βγήκε στο 37΄.

Παπασταθόπουλος: Ηγετικός στην άμυνα κάνοντας ένα αρκετά δυναμικό ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε.

Ρέαμπτσιουκ: Είχε διάθεση, είχε και τρεξίματα, αλλά δείχνει πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο και θέλει χρόνο.

Χολέμπας: Δεν μπορούμε να πούμε ότι υστέρησε κάπου ειδικά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι ουσιαστικά κλήθηκε να αγωνιστεί ως στόπερ.

Μπουχαλάκης: Αρκετά αθόρυβο ματς, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Εμβιλά: Έκανε μεγάλο λάθος στο 32΄, λάθος για το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει, ωστόσο τον... γλίτωσε ο Σα. Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο πολύπειρος χαφ. Έχασε και δύο ευκαιρίες.

Μπρούμα: Ήταν πραγματικός... σίφουνας έχοντας και δοκάρι, ωστόσο του έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην μετατρέψει κάποια από τις φάσεις σε γκολ.

Ανδρούτσος: Έχασε μεγάλη ευκαιρία και για ακόμη ένα ματς είχε πολλά τρεξίματα.

Μασούρας: Είχε ενέργεια και πάθος, ωστόσο και αυτός δεν είχε ουσία στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Ελ Αραμπί: Και ο Μαροκινός φορ έδειξε να του λείπει το καθαρό μυαλό όταν η μπάλα έφτανε στην περιοχή του Πασχαλάκη, ενώ έπαιξε στην αρχή σε ένα ρόλο άτυπου δεκαριού, όπως είχε γίνει και με την ΑΕΚ, αλλά με τελείως διαφορετικά αποτελέσματα.

Οι αλλαγές:

Καμαρά: Είχε διάθεση για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο 3΄ μετά την είσοδο του όλα τελείωσαν καθώς έγινε το 2-0 από τον ΠΑΟΚ.

Φορτούνης: Και αυτός είχε μισή ώρα να δείξει πράγματα και πήρε μπαλιές, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το ουσιαστικό.

Βαλμπουενά: Ντεμπούτο στα πλέι οφ για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, καθώς δεν είχε αγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Κάιπερς: Αγωνίστηκε λίγο, ωστόσο πρόλαβε να χάσει μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, η οποία δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, παρά τα κακά αντανακλαστικά του Πασχαλάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags