Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" ο Μπόλονι - Ο μόνος τρόπος που μπορεί να το... γυρίσει - Τότε κρίνονται όλα!
| 2021-04-18 22:25:00

"Τελειώνει" ο Μπόλονι από Παναθηναϊκό - Ο μόνος τρόπος να το... γυρίσει - Τότε κρίνονται όλα!

"Τελειώνει" ο Μπόλονι από Παναθηναϊκό - Ο μόνος τρόπος να το... γυρίσει - Τότε κρίνονται όλα!

Πολύ ζόρικα πλέον τα πράγματα για τον Ρουμάνο τεχνικό, που δίνει αγώνα για να κρατήσει τη θέση του στο Τριφύλλι. Γιατί τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του και τι ψάχνει για να εξιλεωθεί.

Παναθηναϊκός: Η 4η αγωνιστική των πλέι-οφ ολοκληρώθηκε και ο Παναθηναϊκός δεν μοιάζει απλά ο χαμένος αυτής της "στροφής" του πρωταθλήματος, αλλά σχεδόν καταδικασμένος!

Δεν φτάνει που η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχασε από τον Άρη στη Λεωφόρο και ουσιαστικά έστειλε τους "κίτρινους" στην Ευρώπη, ήρθαν και οι νίκες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό αντίστοιχα, να μεγαλώσουν κι άλλο το χάσμα για τους "πράσινους".

Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -8 από τη δεύτερη θέση και στο -5 από τις θέσεις 3-4. Κάτι που σημαίνει ότι αν θέλει πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, το "τριφύλλι" αναζητά πλέον μόνο νίκες στα δυο ντέρμπι με την ΑΕΚ και σε εκείνο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Μάλιστα αν την Τέταρτη (21/4) ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το τρίποντο απέναντι στην φορμαρισμένη Ένωση, τότε το... τρένο της Ευρώπης χάνεται σχεδόν οριστικά!

Ενδεχόμενη τέτοια εξέλιξη, φυσικά, θα εξανεμίσει και τις ούτως ή άλλως ελάχιστες πιθανότητες να παραμένει ο Μπόλονι και του χρόνου στην ομάδα. Αν και με την εικόνα που παρουσιάζει αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, δεν γεννάται η παραμικρή αισιοδοξία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags