Facebook Pixel European Super League: "Έσκασε" νέα εξέλιξη - Χαμός στην Ευρώπη - Αποχώρησαν Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Γιούβε, Ίντερ, Μίλαν!
| 2021-04-19 14:16:00

"Έσκασε" νέα εξέλιξη - Χαμός στην Ευρώπη - Αποχώρησαν Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Γιούβε, Ίντερ, Μίλαν!

Sportdog Team
"Έσκασε" νέα εξέλιξη - Χαμός στην Ευρώπη - Αποχώρησαν Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Γιούβε, Ίντερ, Μίλαν!

"Βομβαρδισμός" εξελίξεων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ως απόρροια της ανακοίνωσης για την δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League από 12 συλλόγους.

European Super League: Οι αντιδράσεις για την δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League, όπου θα παίρνουν μέρος "πρωτοκλασάτες" ομάδες, είναι τεράστιες, ωστόσο τα ιδρυτικά μέλη της διοργάνωσης είναι αποφασισμένα να μην κάνουν πίσω.

Έτσι λοιπόν, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν είναι οι πρώτες ομάδες που υπέβαλλαν την παραίτησή τους από την Ένωση των Ευρωπαϊκων Συλλόγων (ΕCA), ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλάμπ.

Μάλιστα, και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος των «κόκκινων διαβόλων», Εντ Γούντγουορντ, παραιτήθηκε από την θέση που είχε στην UEFA, με τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι να ακολουθεί, μιας και πλέον είναι ο νέος αντιπρόεδρος της European Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags