Facebook Pixel European Super League - Αλεξάντερ Τσεφέριν: Φοβερές ατάκες από Τσέφεριν προς τους 12 της Super League - "Δεν ήταν πάντα μεγάλες ομάδες..."
| 2021-04-19 19:48:00

Φοβερές ατάκες από Τσέφεριν προς τους 12 της Super League - "Δεν ήταν πάντα μεγάλες ομάδες..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από Τσέφεριν προς τους 12 της Super League - "Δεν ήταν πάντα μεγάλες ομάδες..."

Στο στόχαστρο του πρόεδρος της UEFA μπήκαν οι σύλλογοι που αποφάσισαν να ιδρύουν τη νέα διοργάνωση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μάλιστα μίλησε με πολύ σκληρά λόγια τόσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και για την Γιουβέντους θυμίζοντάς του το... πρόσφατο παρελθόν τους

European Super League - Αλεξάντερ Τσεφέριν: Απίστευτη επίθεση από τον πρόεδρο της UEFA, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα, προς τις ομάδες που αποφάσισαν να ιδρύσουν τη νέα λίγκα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

"Aυτές είναι λεγόμενες μεγάλες ομάδες; Είναι σαφές ότι οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες της σημερινής εποχής δεν ήταν πάντα τόσο μεγάλες. Η Γιουβέντους ήταν στην Serie B… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ξέρω καν που ήταν… Θα επιβάλουμε τις κυρώσεις που μπορούμε σύμφωνα πάντα με τους νόμους φυσικά", ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος ο Αλεξάντερ Τσεφέριν προς τους συλλόγους του European Super League.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags