Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα για Ολυμπιακό - Κλείνει διεθνή αριστερό εξτρέμ - Φεύγει ταλέντο από ΠΑΟ!
| 2021-04-19 20:15:00

Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα για Ολυμπιακό - Κλείνει διεθνή αριστερό εξτρέμ -Φεύγει ταλέντο από ΠΑΟ

Οι Μιχείες
Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα για Ολυμπιακό - Κλείνει διεθνή αριστερό εξτρέμ -Φεύγει ταλέντο από ΠΑΟ

Σαρώνουν την ελληνική αγορά οι Πειραιώτες και παίρνουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Η πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για 18χρονο εξτρέμ, το όνομα του οποίου τον τελευταίο 1,5 χρόνο ακουγόταν αρκετά και στην διεθνή πιάτσα των σκάουτς. Ποιον νεαρό Έλληνα του Παναθηναϊκού "φλερτάρουν" ΠΑΣ, ΟΦΗ και Αστέρας;

Ολυμπιακός: Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο δημιουργός αυτού του πολύ ενδιαφέροντος ποδόσφαιρικού πρότζεκτ κόουτς Γιαννίκης, όπως κι αρκετοί παίκτες του έχουν μνημόνευτεί πολλάκις μέσα στο 2021. Μάλιστα τα ονόματα των Καρτάλη, Σιάλακα κάποια στιγμή πέρασαν έστω και στα μεταγραφικά ψιλά του "ερυθρόλευκου" ρεπορτάζ. Η στήλη όμως, σήμερα έρχεται να αποκαλύψει κάτι που κυκλοφορεί σε αξιόπιστα ποδοσφαιρικά στέκια στην Παμβώτιδα λίμνη κι αφορά πολύ πιθανή (πλέον) μετακίνηση παίκτη του ΠΑΣ στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα όχι κάποιου... προβεβλημένου αλλά πιτσιρικά διεθνή και άκρως ταλαντούχου. 

Ο λόγος για  τον 18χρονο Αλέξανδρο Λώλη, αριστερός εξτρέμ, που πρόσφατα έκανε την πρώτη του συμμετοχή και στην Εθνική Ελλάδας Κ19.O νεαρός άσος από την Ηγουμενίτσα, μετράει την τρέχουσα σεζόν συνολικά 10 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα (8 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο) αλλά προφανώς πρόλαβε να δείξει στοιχεία τέτοια που έκανε τους "ερυθρόλευκους" να ασχοληθούν μαζί του. Σύμφωνα δε με την ενημερωμένη πιάτσα agents ο Ολυμπιακός έχει κάνει ακόμη και πρόταση στον Χριστοβασίλη για την αγορά του!

Προφανώς και το σοβαρό "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον για τον Λώλη είναι προϊόν σκάουτινγκ που δεν αφορά μόνο την τρέχουσα σεζόν. Άλλωστε το όνομα του 18χρονου αριστερού εξτρέμ τον τελευταίο 1,5 χρόνο ακουγόταν αρκετά και στην διεθνή πιάτσα των σκάουτς. Από την άλλη ο Ολυμπιακός την τελευταία 2ετία "σαρώνει" ό,τι πιο ταλαντούχο κυκλοφορεί στην ελληνική ποδοσφαιρική επικράτεια, στις ηλικίες από 15 ως 18 χρονών ενώ δημιουργεί και μια πολύ ισχυρή και ποιοτική δεύτερη ομάδα (Κ19).

Να μείνω στον ΠΑΣ Γιάννινα για να μεταφέρω μια ακόμη μεταγραφική πληροφορία: οι Ηπειρώτες μετά την επιτυχημένη, όπως αποδείχθηκε, κίνηση με τον στόπερ Παντελάκη που πήραν από τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρονται τώρα για ακόμη ένα "πράσινο" κεντρικό αμυντικό. Ο λόγος για τον 20χρονο Δημήτρη Καραγιάννη, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι και πιθανότατα δεν θα ανανεωθεί. Ο Καραγιάννης είναι προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, στον οποίο ο Μπόλονι έδωσε κάποιες ευκαιρίες φέτος. Εκτός πάντως απο τον ΠΑΣ το όνομα Καραγιάννης "παίζει" ακόμη σε ΟΦΗ κι Αστέρα Τρίπολης για το καλοκαίρι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - 350 εκατ. κάθε ομάδα" - Αποκάλυψη για Ολυμπιακό, πότε μπαίνει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags