Facebook Pixel Ηρακλής - European Super League: Αυτή είναι η καλύτερη ανακοίνωση κατά της ESL - Φοβερό τρολάρισμα από οπαδούς του Ηρακλή (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-19 22:40:00

Αυτή είναι η καλύτερη ανακοίνωση κατά της ESL - Φοβερό τρολάρισμα από οπαδούς του Ηρακλή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αυτή είναι η καλύτερη ανακοίνωση κατά της ESL - Φοβερό τρολάρισμα από οπαδούς του Ηρακλή (ΦΩΤΟ)

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο... σείεται από τη απόφαση της δημιουργίας της European Super League, με πολλές ομάδες, αλλά και οπαδούς να βγάζουν ανακοινώσεις τονίζοντας την αντίθεσή τους σε αυτή. Σε αυτό το κλίμα οι φίλοι του Ηρακλή, με αρκετή δόση χιούμορ, αποφάσισαν να δηλώσουν και εκείνοι την αντίδρασή τους

Ηρακλής - European Super League: Ίσως πρόκειται για την πιο απίστευτη ανακοίνωση οπαδών, που τάσσονται κατά της δημιουργίας την ESL και έρχεται από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα οργανωμένοι φίλοι του "Γηραιού" έκαναν γνωστή την αντίθεσή τους στο νέο project του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με αρκετή δόση χιούμορ, αλλά και σοβαρότητας, κάτι που κάνουν πάντα!

"Σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ απαγορεύουμε ρητά και δια ροπάλου την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας (που δεν έχουμε) στην european super league. Πρόεδρε (που δεν έχουμε) απευθυνόμαστε σε σένα.  Όσα εκατομμύρια και να σου τάξουν μη τους κάνεις τη χάρη!!! Είμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε AGAINST MODERN FOOTBALL!!!

ΥΓ: Κουτόφραγκοι ξεφτίλες δέκα χρόνια πίσω είστε. Το 2021 φτιάξατε την super league από την οποία δεν θα υποβιβάζεται κανείς, ενώ εμείς εδώ στην Αιλλάδα ασούμε φτιάξαμε από το 2011 την σούπερ λινγκ από την οποία υποβιβάζετε μόνο ο ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!", λένε για τη νέα European Super League.
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ απαγορεύουμε ρητά και δια ροπάλου την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας (που δεν...

Δημοσιεύτηκε από Ηρακλης Κουλτουρα και Αλητεια στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags