Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ο Ίνγκασον είναι τη φετινή -κακή αμυντικά- χρονιά ο πιο σταθερός αμυντικός
| 2021-04-20 10:00:00

"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεγάλο deal στον ΠΑΟΚ - Τα δίνει όλα Σαββίδης για παικταρά 6 εκατ. ευρώ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεγάλο deal στον ΠΑΟΚ - Τα δίνει όλα Σαββίδης για παικταρά 6 εκατ. ευρώ!

Θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και λόγω Ολυμπιακού. Πρόκειται βέβαια για ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και ο ίδιος... ψηφίζει Τούμπα. Σύντομα θα έχουμε υπογραφές!
 

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ο Ίνγκασον είναι τη φετινή -κακή αμυντικά- χρονιά ο πιο σταθερός αμυντικός του ΠΑΟΚ. Αυτό αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο το ενδιαφέρον εστιάζεται στο... μέλλον.

Ο Ισλανδός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022, την ώρα που η Ροστόφ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης από ενδεχόμενη πώληση του της τάξεως του 25%. 

Μάλιστα, η αξία του παίκτη αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να συζητήσει με τον σύλλογο είτε το ενδεχόμενο πρόωρης επέκτασης είτε πώλησης του.  Γιατί αν περάσει το καλοκαίρι και δεν κάτσει στο τραπέζι για νέα συμφωνία, τότε ο Δικέφαλος θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και θα υπάρχει τεράστιος κίνδυνος μετά να φύγει τζάμπα.

Στη διοίκηση είναι έτοιμοι για τις συζητήσεις και αποφασισμένοι να... αποφύγουν τους κινδύνους και τις γκάφες. Πάντως, ο Ισλανδός δείχνει να θέλει να μείνει για αρκετά χρόνια ακόμη στην Θεσσαλονίκη, αφού περνάει καλά και είναι βασικός και αναντικατάστατος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ! Εξτρέμ που ζηλεύει ο Ολυμπιακός - Πέφτουν οι υπογραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags