Facebook Pixel Superleague: Οι διαιτητές που θα... κρίνουν την Ευρώπη - Αυτούς βάζει στα Άρης-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΠΑΟ ο Κλάτενμπεργκ!
| 2021-04-20 11:39:00

Οι διαιτητές που θα... κρίνουν την Ευρώπη - Αυτούς βάζει στα Άρης-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΠΑΟ ο Κλάτενμπεργκ!

Sportdog Team
Οι διαιτητές που θα... κρίνουν την Ευρώπη - Αυτούς βάζει στα Άρης-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΠΑΟ ο Κλάτενμπεργκ!

Τους ρέφερι που θα σφυρίξουν στα αυριανά κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ της Superleague ανακοίνωσε σήμερα η ΚΕΔ.

Superleague: Τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Για το Άρης-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο 28χρονος Γουίλι Ντελαζό, ο οποίος έχει σφυρίξει μόλις ένα παιχνίδι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα σε συλλογικό επίπεδο, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Europa League. Ο Γάλλος ρέφερι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Χικάμ Σακρανί, Πρεντερίκ Χακέτ, 4ος ο Σκουλάς και στο VAR ο Elite Μπενουά Μπαστιέν με τον Μωυσιάδη. 

Από τη δεύτερη κατηγορία και ο 35χρονος Χίγκλερ Ντένις που θα σφυρίξει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Ο Ολλανδός ρέφερι είχε βρεθεί στο παρλεθόν στο Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 κι αυτό είναι μόλις το ένα από τα δύο ματς ομίλων που σφύριξε σε συλλογικό επίπεδο στις διοργανώσεις της UEFA! Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ρότζερ Χόνιγκ και Ρενς Μπλούεμινκ, με 4ο τον Φωτιά και στο VAR τον Ολλανδό Γερόεν Μάνσοτ που ήταν και στο κυριακάτικο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τον Καλαμπόκη. 

Όσο για το Ολυμπιακός-Αστέρα Τρίπολης, θα το διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Νικολακάκη, Νικολαΐδη, 4ο τον Κουτσιαύτη και στο VAR τον Πορτογάλο, Βάσκο Σάντος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags