Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκα-"φωτιά" στην ΑΕΚ! Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί - Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!
| 2021-04-20 13:28:00

Ατάκα-"φωτιά" στην ΑΕΚ! Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί - Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ατάκα-"φωτιά" στην ΑΕΚ! Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί - Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Ανάλυση που θα συζητηθεί για το εν λόγω ντέρμπι. Μίλησε με σκληρές αλήθειες γνωστός δημοσιογράφος. Τι πρέπει να κάνει η Ένωση στο ματς με τους Πράσινους.

ΑΕΚ: Με… σκληρό ρεαλισμό πρέπει να αντιμετωπίσει η Ένωση την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ κατάφερε και βγήκε από τον λάκκο που βρισκόταν και αυτή τη στιγμή είναι σε θέση ισχύος. Δεν συζητάμε πως με νίκη είναι μια ανάσα από την Ευρώπη. Το βασικό που θέλει αύριο είναι να μη χάσει, όσο άσχημο κι αν ακούγεται αυτό. Αν δεν ηττηθεί, μένει πέντε πόντους μπροστά, διαφορά που είναι σημαντική με πέντε ματς να απομένουν. Θεωρώ πως αυτός θα είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας και έτσι πρέπει να γίνει. Με ισοπαλία ο Παναθηναϊκός θα χρειάζεται δύο νίκες παραπάνω από την ΑΕΚ για να την περάσει», ανέφερε.

Όσο για το αγωνιστικό πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ, είπε: «Βλέπω δύσκολο να βάλει ξανά τον Ολιβέιρα στα άκρα. Πιστεύω πως θα παίξει ο Αλμπάνης που ήταν καλός την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα. Ο Τάνκοβιτς δεν προλαβαίνει και ελπίζουν στην ομάδα να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς ημιτελικών Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags