Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - ΑΕΛ: Το... τερμάτισε ο Κούγιας - Εισέβαλε σαν τον... Πιγκουίνο και πλακώθηκε με παίκτη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-20 17:49:00

Το... τερμάτισε ο Κούγιας - Εισέβαλε σαν τον... Πιγκουίνο και "πλακώθηκε" με παίκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το... τερμάτισε ο Κούγιας - Εισέβαλε σαν τον... Πιγκουίνο και "πλακώθηκε" με παίκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ομπρέλα στα χέρια, θυμίζοντας τον αντίπαλο του Μπάτμαν, έκανε... ντου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ στον αγώνα με τη Λαμία. Ο γνωστός δικηγόρος αφού τελείωσε ο αγώνας της Δευτέρας (19/4) μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί και ακολούθησε... χαμός!

Αλέξης Κούγιας - ΑΕΛ: Θυμίζοντας τον χαρακτήρα που ήταν αντίπαλος του Μπάτμαν, μιας και κράταγε πάντα ομπρέλα, εισέβαλε ο γνωστός ποινικολόγος μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Λαμία το βράδυ της Δευτέρας (19/4). Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, για τις αποφάσεις του. 

Και ενώ ο Ούρος Τσόσιτς που μίλαγε με τον διαιτητή για τον ίδιο λόγο, έδειχνε να ηρεμεί, ο πρόεδρος της Λάρισας εμφανίστηκε και άρχισε ο... πόλεμος. Ο τελευταίος κάτι μάλλον είπε στον άρχοντα του αγώνα, που του έβγαλε άμεσα την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια είχαμε μια... διαμάχη μεταξύ του ποδοσφαιριστή και προέδρου για να τον κάνει να βγει εκτός γηπέδου, να να ολοκληρωθεί ένα ακόμα ωραίο βράδυ της ελληνικής Super League.

Δείτε το περιστατικό που συνέβη όπου ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας ήταν πρωταγωνιστής

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags