Facebook Pixel Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Γι’ αυτό… καθάρισε τον Λόπεθ ο Μπέος - Τρομερή ατάκα στο διαζύγιο - "Φλερτ" με μεγάλη ελληνική ομάδα
| 2021-04-15 19:40:00

Γι’ αυτό… καθάρισε τον Λόπεθ ο Μπέος - Τρομερή ατάκα στο διαζύγιο - "Φλερτ" με μεγάλη ελληνική ομάδα

Οι Μιχείες
Γι’ αυτό… καθάρισε τον Λόπεθ ο Μπέος - Τρομερή ατάκα στο διαζύγιο - "Φλερτ" με μεγάλη ελληνική ομάδα

Τι του είπε για τον Βόλο και για ποιον πάγκο στην Ελλάδα είναι υποψήφιος ο κόουτς. "Έφτιαξε" πολύ καλό όνομα και ήδη υπάρχουν προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Για ποιο λόγο όμως τον έδιωξε ο Αχιλλέας Μπέος τρία ματς πριν το φινάλε και τι του είπε; Αποκάλυψη Sportdog!

Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Η "παύση" του Άνχελ Λόπεθ από τον Αχιλλέα Μπέο, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι άουτ, εκτός από αναπάντεχη ήταν τουλάχιστον... περίεργη. Ο Ισπανός τεχνικός που αντικατέστησε στο ξεκίνημα της σεζόν τον Σάκη Τσιώλη, είχε μια απόλυτη επιτυχημένη θητεία και σίγουρα συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία 5άδα προπονητών του φετινού πρωταθλήματος, μαζί με τους Μαρτίνς/Γιαννίκη/Ράσταβατς/Μάντζιο.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην μανατζερική πιάτσα μέχρι και ο Άνχελ Λόπεθ απόρησε με την απόφαση του ηγέτη του Βόλου να μην τον αφήσει να ολοκληρώσει την σεζόν. Τρία ματς άλλωστε απέμεναν, με ΑΕΛ/Απόλλωνα/ Ατρόμητο και με βάση την βαθμολογική διαφορά (στο +4 από τον ΠΑΣ) αλλά και την εικόνα των ομάδων μέχρι τώρα, πάντα με...φυσιολογικά αποτελέσματα, ο Βόλος θα τερματίσει 7ος στο πρωτάθλημα.

Είναι αλήθεια βέβαια πως δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την νέα σεζόν, με την βασική διαφορά να έγκειται στο οικονομικό και μετά στην φιλοδοξία του Άνχελ Λόπεθ για κάποιον καλύτερο πάγκο, είτε στην Ελλάδα, είτε στην χώρα του, είτε στο εξωτερικό. Για αυτό ήθελε να το τρενάρει αλλά ο Μπέος δεν μάσησε και τον...καθάρισε στεγνά κι άμεσα!

Όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Μπέος στον Άνχελ Λόπεθ, ο Βόλος είναι και ..."φυτώριο ανάδειξης προπονητών" και του έφερε παραδείγματα εκτός από το δικό του και του Φερνάντο αλλά και παλαιότερα του Γκράθια (στον Ολυμπιακό Βόλου). Σύμφωνα δε με τις προθέσεις του ηγέτη του Βόλου, ψάχνει ήδη ξανά στην Ισπανία για προπονητή από την Σεγκούντα Β'  και πιθανότατα πάλι σε Ίβηρα θα καταλήξει. Ο Βόλος, λοιπόν, θα συνεχίσει με τον Μπράτσο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όπου λογικά θα δούμε και διάφορες δοκιμές.

Όσον αφορά στον επόμενο σταθμό του φιλόδοξου (λέγεται πως μέχρι και με την ΑΕΚ ψάχτηκε να βρει άκρη) Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος λογικά θέλει να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν με τον Βόλο, το μόνο βέβαιο είναι πως κάνει δυνατό γκελ σε πάνω από μια σουπερλιγκάτες ομάδες. Για την ακρίβεια σε τρεις, με μια να είναι ο Ατρόμητος που δεν θα συνεχίσει από το καλοκαίρι και μετά με τον Σάββα Παντελίδη. Επίσης, υπάρχει ομάδα που θα τον έχει στην λίστα της αν δεν συνεχίσει ο νυν προπονητής της, όπως και ομάδα της Κύπρου που ...κλείνει ήδη το μάτι στον Λόπεθ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεγάλο deal στον ΠΑΟΚ - Τα δίνει όλα Σαββίδης για παικταρά 6 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags