Facebook Pixel Γιούργκεν Κλοπ: "Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Εκεί θέλουν τον Κλοπ μετά τη Λίβερπουλ
| 2021-04-20 21:59:00

"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Εκεί θέλουν τον Κλοπ μετά τη Λίβερπουλ

Sportdog Team
"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο -  Εκεί θέλουν τον Κλοπ μετά τη Λίβερπουλ

"Πάταγο" έκαναν οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού που μίλησε ενάντια στην European Super League, ενώ έφτασε σε σημείο να πει ότι θα μιλήσει με την ομάδα για το μέλλον του. Μια μέρα μετά ήδη βρέθηκε ο πρώτος σύλλογος που από πολύ επίσημα χείλη δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τον "Κλόπο" στον πάγκο της ομάδας του

Γιούργκεν Κλοπ - Μπάγερν Μονάχου: Μέσα σε καταιγιστικές εξελίξεις για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε έριξε τη... βόμβα όταν τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Λίβερπουλ. Η ερώτηση έγινε σε βάση όσων είπε ο "Κλόπο" για το μέλλον του στους "Κόκκινους". Ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκεια του αναφορικά με την δημιουργία της European Super League.

"Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο προπονητής μας. Πρώτα θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα και έπειτα θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Φυσικά όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε έντονα εναντίον της ομάδας του", ήταν η απάντηση του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags