Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Σούπερ κίνηση Ζαγοράκη - "Σκάει" μεγάλη αλλαγή στην Εθνική Ελλάδας!
| 2021-04-20 22:12:00

Σούπερ κίνηση Ζαγοράκη - "Σκάει" μεγάλη αλλαγή στην Εθνική Ελλάδας!

Sportdog Team
Σούπερ κίνηση Ζαγοράκη - "Σκάει" μεγάλη αλλαγή στην Εθνική Ελλάδας!

Πολύ σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα. Πέτυχε... συμφωνία με τη FIFA και την UEFA ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Δείτε τι αλλάζει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εθνική Ελλάδας: Σημαντικές εξελίξεις για την Εθνική Ελλάδος μέσω... Ελβετίας! Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έδωσε το «παρών» ως πρόεδρος της ΕΠΟ στο 45ο συνέδριο της UEFA στο Μοντρέ της Ελβετίας. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού πρώτα δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων για την εκλογή του, εξασφάλισε μέσω...UEFA και FIFA τη συμφωνία για συγχρηματοδότηση σχετικά με το νέο σπίτι των Εθνικών ομάδων.

Πρόκειται για κάτι που βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στην ατζέντα των διοικούντων της ΕΠΟ, μιας και υπήρχε η επιθυμία να φύγουν από τον Άγιο Κοσμά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν βρει μια έκταση στα Σπάτα αλλά ακόμα αυτό το πλάνο δεν έχει ολοκληρωθεί. Πλέον όμως ανοίγει και αυτός ο δρόμος ενώ σύντομα η UEFA θα αποδεσμεύσει κάποια κονδύλια που προορίζονταν για την ΕΠΟ και δεν έχουν δοθεί ακόμα.



Το σχετικό δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέφερε:

"Την αμέριστη συμπαράσταση των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών προς τη νέα ηγεσία της ΕΠΟ έλαβε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο 45ο Συνέδριο της UEFA στο Μοντρέ της Ελβετίας.

Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας δέχτηκε και διά ζώσης τα συγχαρητήρια του κ. Τσέφεριν και του κ. Ινφαντίνο για την πρόσφατη εκλογή του, καθώς επίσης την έμπρακτη υποστήριξη που σκοπεύει να προσφέρει σύντομα ιδίως η UEFA, με την απελευθέρωση δεσμευμένων, μέχρι πρότινος, κονδυλίων προς την ΕΠΟ.

Στις συναντήσεις του κ. Ζαγοράκη με τους κορυφαίους διοικητικούς παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, συζητήθηκε επί μακρόν η αναγκαιότητα προσήλωσης και εφαρμογής των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων που προβλέπει η Ολιστική Μελέτη που εκπονήθηκε εκ μέρους των διεθνών αρχών.

Επίσης, αμοιβαία συμφωνήθηκε η έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή νέου, σύγχρονου, προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές Ομάδες και εγκαταστάσεων των υπηρεσιών της ΕΠΟ με σημαντική χρηματοδότηση από την FIFA και την UEFA.

Στο περιθώριο των εργασιών του 45ου Συνεδρίου της UEFA, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης είχε σειρά επαφών με υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες της UEFA και με επιφανή στελέχη της διεθνούς ποδοσφαιρικής οικογένειας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags