Facebook Pixel European Super League: "Τρίζει" η European Super League - Φεύγουν κορυφαίες ομάδες - Φήμες για οριστική διάλυση!
| 2021-04-20 21:42:00

"Τρίζει" η European Super League - Φεύγουν κορυφαίες ομάδες - Φήμες για οριστική διάλυση!

"Τρίζει" η European Super League - Φεύγουν κορυφαίες ομάδες -  Φήμες για οριστική διάλυση!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες με την μια μετά την άλλη ομάδες να ανακοινώνουν την αποχώρησή τους από την λίγκα που, μάλλον πια μετράει... ώρες

European Super League: Απίστευτες εξελίξεις το βράδυ της Τρίτης (20/4), με την Τσέλσι να ανοίγει τον... χορό των αποχωρήσεων από την ESL. Ακολούθησαν φήμες ότι το ίδιο θα κάνει και η Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Παράλληλα ακούγεται έντονα ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει σύσκεψη μεταξύ των 12 μελών της European Super League για διάλυσή της.

Συγκεκριμένα την αρχή έκανε η Τσέλσι που πριν τον αγώνα με την Μπράιτον για την Premier League, και με τους οπαδούς της ομάδας έξω από το γήπεδο να διαδηλώνουν κατά της ESL, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ομάδας και των παικτών. Μετά το τέλος της ο Μπρούς Μπακ άρχισαν να ετοιμάζουν τα απαραίτητα έγγραφα για την απόσυρσή τους από το νέο συνεταιρισμό. την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ που έρχονται τις ίδιες ακριβώς κινήσεις κάνουν και οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ παράλληλα και η άλλη ομάδα της πόλης, η Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι προχωράει στην ίδια κατεύθυνση. 

Όσο αναφορά τις ισπανικές ομάδες φαίνεται ότι και εκεί υπάρχουν αποχωρήσεις τόσο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και από την Μπαρτσελόνα. Για τους "ροχιμπλάνκος" η είδηση κάνει τον γύρω του twitter εδώ και αρκετή ώρα ότι αποχωρούν χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Την ίδια στιγμή το ρεπορτάζ του Μπεν Τζέικομπς αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν είναι μόνο οι αγγλικές ομάδες που κάνουν πίσω, αλλά και η ομάδα της Μαδρίτης. Όσο αναφορά την Μπαρτσελόνα συύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV3, ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, στις πρώτες συζητήσεις με τη ESL είχε βάλει ρήτρα στα συμβόλαια, που επιτρέπει στην Μπαρτσελόνα να κάνει… πίσω, εφόσον δεν εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γενική Συνέλευση.
Με όσα έχουν γίνει, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά αμφίβολο και επιπλέον δεν έχει καν οριστεί ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εν λόγω Συνέλευσης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags