Facebook Pixel European Super League: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη διάλυση της ESL - "Κολοσσός" βγήκε στο... σφυρί - Παραιτούνται πρόεδροι (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-20 22:36:00

"Σεισμός" με τη διάλυση της ESL - Στο "σφυρί" Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Σεισμός" με τη διάλυση της ESL - Στο "σφυρί" Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

Μάλλον η διάλυση της European Super League ήταν κάτι μικρό μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στους 12 συλλόγους μετά την αποχώρηση της Τσέλσι, αλλάζοντας το πρόσωπο του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού οικοδομήματος

European Super League: Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την μια είδηση να διαδέχεται την άλλη μετά την διαφαινόμενη διάλυση της ESL. Σύμφωνα με τις ειδήσεις που έρχονται από την Αγγλία οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αδελφοί Γκλέιζερ, αποφάσισαν να βγάλουν στο... σφυρί τον σύλλογο και ήδη έχει παραιτηθεί ο διευθυντής του συλλόγου Εντ Γούντγουορντ. Μάλιστα αργά το βράδυ της Τρίτης οι "Κόκκινοι διάβολοι" δήλωσαν επίσημα την αποχώρηση του CEO της ομάδας στο τέλος του 2021 με τον ίδιο να μην κάνει αναφορά για την ESL, στις δηλώσεις του και να τονίζει ότι ήταν τιμή του που εργάστηκε σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ.

Την ίδια στιγμή ακόμα μια... βόμβα σκάει στο αγγλικό ποδόσφαιρο μέσω ενός tweet του πρώην ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα και της Λίβερπουλ, Σταν Κόλιμορ. Σύμφωνα με όσα έγραψε και έχει πληροφορία ότι οι ιδιοκτήτες των Κόκκινων επιθυμούν να πουλήσουν την ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες. Φυσικά αυτό πρόκειται για ακόμα μια τεράστια είδηση, μιας και η FSG είναι τεράστιο μέγεθος οικονομικά.

Παράλληλα μετά από 11 χρόνια παρελθόν από το τιμόνι της Γιουβέντους είναι και ο Αντρεά Ανιέλι, καθώς αφήνει τη θέση του για λόγους ευθιξίας. Φήμες από την Ισπανία κάνουν λόγο και για παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ από τον προεδρικό θώκο της Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο και με την είδηση για πιθανή συνάντηση, απόψε των 12 συλλόγων της European Super League να κάνει τον γύρω του... πλανήτη.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags