Facebook Pixel ΕΠΟ - Superleague: Εξελίξεις σε ΕΠΟ και ελληνικό ποδόσφαιρο - Τα αλλάζει... όλα ο Ζαγοράκης - "Παρέμβαση" FIFA-UEFA!
| 2021-04-21 00:07:00

Εξελίξεις σε ΕΠΟ και ελληνικό ποδόσφαιρο - Τα αλλάζει... όλα ο Ζαγοράκης - "Παρέμβαση" FIFA-UEFA!

Εξελίξεις σε ΕΠΟ και ελληνικό ποδόσφαιρο - Τα αλλάζει... όλα ο Ζαγοράκης - "Παρέμβαση" FIFA-UEFA!

Ο "Ζαγόρ" επιχειρεί να βάλει τη σφραγίδα του, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα που άφησε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ. Ποιος θα είναι ο άνθρωπος-κλειδί και τι συνέβη με τον Λευτέρη Αυγενάκη.
 

ΕΠΟ - Superleague: Το τάιμινγκ δεν είναι κατάλληλο, λόγω των αλυσιδωτών εξελίξεων που προκάλεσε η είδηση – βόμβα για τη δημιουργία της European Super League και της "κατάρρευσής" της λίγο αργότερα, όμως η διοίκηση της ΕΠΟ έχει αποφασίσει να ζητήσει την ενεργοποίηση των υπερκείμενων αρχών, προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση να ανακαλέσει όλες τις νομοθετικές διατάξεις που παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

FIFA και UEFA έχουν ενημερωθεί, έστω και με σημαντική καθυστέρηση, από τη διοίκηση Γραμμένου για τις παρεμβάσεις του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ολες οι κινήσεις του έγιναν στην ουσία με την ανοχή της προηγούμενης διοίκησης, η οποία όταν αντέδρασε ήταν ήδη πολύ αργά, αφού είχαν ψηφιστεί οι επίμαχες διατάξεις! Μόνο οι βουλευτές της αντιπολίτευσης «φώναζαν», αλλά ο υφυπουργός δεν άλλαξε ρότα.



Η επιτήρηση των FIFA – UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο συγκεκριμένα στελέχη τους ενημερώνονται για τα πάντα γύρω από την ΕΠΟ. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο Κύπριος Μάριος Γεωργίου, ο οποίος γνωρίζει καλά όλα τα προβλήματα  που πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Θέμα συζήτησης μεταξύ των διεθνών ομοσπονδιών με τον Θ. Ζαγοράκη θα είναι και η υλοποίηση της ολιστικής μελέτης τους για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν και άπαντες πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι. Κι αυτό διότι, η πλειοψηφία των ΕΠΣ δεν έχουν καμία διάθεση να εφαρμόσουν το σύνολο των προτάσεων των FIFA - UEFA. Για την υλοποίηση της ολιστικής μελέτης θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΠΟ και οι όποιες αλλαγές πρέπει να ψηφιστούν από τα ¾ του σώματος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η πιάτσα για επιστροφή Κουλούρη - "Φλερτ" με TOP ελληνική ομάδα - "Έχασε" τρία εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags