Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Γκαρσία και μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Αυτοί οι Έλληνες να γίνουν βασικοί - Επιστρέφει ο Σαββίδης και…"
| 2021-04-21 10:00:00

"Γκαρσία και μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Αυτοί οι Έλληνες να γίνουν βασικοί - Επιστρέφει ο Σαββίδης και…"

του Γιώργου Κτενά
"Γκαρσία και μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Αυτοί οι Έλληνες να γίνουν βασικοί - Επιστρέφει ο Σαββίδης και…"

Γιατί έλειψε ο Ιβάν και ποιος θα φέρει πολλά χρήματα στην Τούμπα. Οι... απαντήσεις με Ολυμπιακό, ο λόγος που πρέπει να στηριχθεί ο Πάμπλο και ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελούν την ομάδα του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν. Διαβάστε τη συνέντευξη στο Sportdog.gr!

 

ΠΑΟΚ: Στην επόμενη μέρα τού Δικέφαλου και πώς θα πρέπει να είναι αυτή στελεχωμένη, σε επίπεδο προσώπων, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog, ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ο παλαίμαχος άσος τού συλλόγου μίλησε για την παραμονή τού Γκαρσία στην άκρη του πάγκου, τους ξένους και τους Έλληνες παίκτες που έχουν αποδείξει ότι έχουν θέση στο νέο ρόστερ, αλλά και σε όσα έχει προσφέρει ο Σαββίδης στον σύλλογο.

"Με Γκαρσία η νέα σεζόν - Το έδειξε εναντίον του Ολυμπιακού - Να μείνουν Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Σφιντέρσκι"

"Το έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι πρέπει να ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο Γκαρσία, φέτος πήρε την ομάδα από άλλον και η δουλειά του δεν μπόρεσε να φανεί τόσο καλά. Χρειάζεται να κάνει προετοιμασία, να κάνει μεταγραφές, να φτιάξει ομάδα. Έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου, τον στηρίζει η διοίκηση, έχει δείξει δείγμα δουλειάς, όπως και εναντίον του Ολυμπιακού, θέλει το καλό της ομάδας και κατά την άποψή μου πρέπει να έχει την ευκαιρία του στην επόμενη αγωνιστική περίοδο", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Π. Κερμανίδης. 

Ποιους παίκτες πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε η επόμενη μέρα του Δικέφαλου, ποιοι έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να αλλάξει επίπεδο;

"Η ομάδα έχει καλό υλικό, και έμπειρους και ταλαντούχους. Θέλει οργάνωση η ομάδα και να χτίσει την επόμενη μέρα της. Έχουμε παίκτες για να βασιστεί ο προπονητής, ο Ζίβκοβιτς που έδειξε ξανά πόσο καλός είναι εναντίον του Ολυμπιακού, ο Σφιντέρσκι, ο Ίνγκασον. Αυτοί είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί".

"Βασικοί Τζόλης, Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης - Από αυτόν θα βγάλει λεφτά ο ΠΑΟΚ - Γράφει καινούργια ιστορία ο Σαββίδης"

Ποιους έχετε ξεχωρίσει από τους Έλληνες, που έχουν δείξει δηλαδή ότι πρέπει να μείνουν και να είναι βασικοί;

"Ποδοσφαιριστές όπως ο Τζόλης, ο Τσιγγάρας, ο Μιχαηλίδης, έχουν δείξει ότι έχουν θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ. Αλλά θέλει υπομονή και σκληρή δουλειά από τους νέους παίκτες της ομάδας. Ούτε είναι μόνο αυτοί από τους Έλληνες, αλλά αυτοί δεδομένα έχουν δείξει πράγματα".

Ειδικά ο Τζόλης, για τον οποίο υπάρχουν ρεπορτάζ που συνδέουν το όνομά του με τεράστια ευρωπαϊκά κλαμπ και, φυσικά, με πολλά εκατομμύρια ευρώ.

"Τον ξέρω από μικρό παιδί, τον γνωρίζω καλά, είναι μεγάλο ταλέντο, έχει φοβερές ικανότητες, του ανήκει το μέλλον. Να είναι προσγειωμένος χρειάζεται και να δουλεύει σκληρά. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει πολλά λεφτά από τον Τζόλη. Ξέρω την αξία του παίκτη, μπορεί να βρεθεί σε μεγάλο σύλλογο".

Πώς σχολιάζετε την ενεργοποίηση του Σαββίδη για την επόμενη μέρα της ομάδας;

¨Ήταν αισθητή η απουσία του λόγω του κορωνοϊού, επηρέασε τη λειτουργία της ομάδας, είναι απαραίτητος κοντά στην ομάδα. Από τη νέα χρονιά θα είναι ξανά κοντά, και ως φυσική παρουσία εννοώ, ενεργός να κάνει όλα όσα έχει υποσχεθεί".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το νέο γήπεδο του συλλόγου.

"Ο Σαββίδης από όταν βρέθηκε στην ομάδα γράφει καινούργια ιστορία. Με τα χρήματα που δαπανά για τον σύλλογο, με τους παίκτες που φέρνει, στις υποδομές, ακόμα και για το νέο γήπεδο, έχει κάνει πολλά. Όλοι πάνω σε αυτόν στηριζόμαστε. Το νέο γήπεδο θα είναι ολοκλήρωση του ΠΑΟΚ και της συμμετοχής του Σαββίδη στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η πιάτσα για επιστροφή Κουλούρη - "Φλερτ" με TOP ελληνική ομάδα - "Έχασε" τρία εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags