Facebook Pixel European Super League: "Βόμβα" από Mundo Deportivo: Με αυτό τον τρόπο πήρε πίσω τις αγγλικές ομάδες η UEFA!
| 2021-04-21 10:14:00

"Βόμβα" από Mundo Deportivo: Με αυτό τον τρόπο πήρε πίσω τις αγγλικές ομάδες η UEFA!

Sportdog Team
"Βόμβα" από Mundo Deportivo: Με αυτό τον τρόπο πήρε πίσω τις αγγλικές ομάδες η UEFA!

Η καταλανική εφημερίδα παρουσιάζει μια άλλη πλευρά των γεγονότων αναφορικά με την απόφαση των έξι αγγλικών ομάδων να αποσύρουν την συμμετοχή τους από την European Super League, οδηγώντας ουσιαστικά στην διάλυσή της μέσα σε 48 ώρες από την ίδρυσή της.

European Super League: Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί η καταλανική Mundo Deportivo, υποστηρίζοντας ότι η UEFA δελέασε τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Αρσεναλ, προσφέροντας περισσότερα χρήματα στις συγκεκριμένες ομάδες, με στόχο να είναι οι πρώτες που θα αποχωρήσουν από την κλειστή λίγκα.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με τις ισπανικές ομάδες, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, αφού στη Νιόν θεωρούν πως ο πρώτος εχθρός μαζί με τον Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που θα ήταν και πρόεδρος της European Super League.

Πάντως, στην Ισπανία εκτιμούν ότι το εγχείρημα της ESL δεν έχει τελειώσει και σημειώνουν ότι στο άμεσο μέλλον θα σημειωθούν εκ νέου εξελίξεις, με διαφορετικά δεδομένα από αυτά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διήμερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags