Facebook Pixel European Super League: "Μπαμ" Σωτηρακόπουλου για ESL - Έκανε λόγο για αποβολή - "Πάτημα" UEFA, κόντρα Αμπράμοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-21 11:39:00

"Μπαμ" Σωτηρακόπουλου για ESL - Έκανε λόγο για αποβολή - "Πάτημα" UEFA, κόντρα Αμπράμοβιτς!

Sportdog Team
"Μπαμ" Σωτηρακόπουλου για ESL - Έκανε λόγο για αποβολή - "Πάτημα" UEFA, κόντρα Αμπράμοβιτς!

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε τα σημεία-κλειδιά που έπαιξαν ρόλο για υποχώρηση των αγγλικών ομάδων από την ESL, εξηγώντας το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα η UEFA.

European Super League: Την ανάλυσή του για τη διάλυση του European Super League σε μόλις δύο μέρες έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη πρέπει να αποτελέσει ένα «πάτημα» για την UEFA και τη FIFA, ώστε στο μέλλον η ομάδα που θα επιχειρήσει κάτι ανάλογο να αποβάλλεται από τις διεθνείς διοργανώσεις και να μην υπάρξει ένα τέτοιο παραστράτημα.

Επίσης, εξήγησε τα σημεία-κλειδιά που έπαιξαν ρόλο για υποχώρηση των αγγλικών ομάδων, αφού ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν σε κόντρα με τους άλλους ιδιοκτήτες της Premier League για το γεγονός πως δεν είχε το «ελεύθερο» να ρίξει όσα χρήματα επιθυμούσε.

Στη συνέχεια, τόνισε πως οι γερμανικοί σύλλογοι και η Παρί Σεν Ζερμέν βγαίνουν κερδισμένοι από την συγκεκριμένη ιστορία, αφού τάχθηκαν υπέρ του δίκαιου και δεν έβαλαν ως προτεραιότητα το κέρδος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags