Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η μεγάλη απορία Αλαφούζου για Έλληνα άσο - Τεράστιο ταλέντο - Προσωπική εντολή μέσω... Κομπότη!
| 2021-04-21 23:16:00

Η μεγάλη απορία Αλαφούζου για Έλληνα άσο - Τεράστιο ταλέντο - Προσωπική εντολή μέσω... Κομπότη!

Του Ηλία Λιβάνιου
Η μεγάλη απορία Αλαφούζου για Έλληνα άσο - Τεράστιο ταλέντο - Προσωπική εντολή μέσω... Κομπότη!

Αυτός ο παίκτης είναι η "αδυναμία" του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού! Πώς τον έφερε στο Τριφύλλι, γιατί απορούσε με την επιλογή Μπόλονι στα τελευταία και ποιος ο ρόλος του Γιάννη Κομπότη.
 

Παναθηναϊκός: Την ώρα που όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού παραδεχόταν ότι ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που αναρωτιόταν για το ποιος είναι ο λόγος που έχει χάσει στα πιο πρόσφατα ματς την θέση του στην βασική ενδεκάδα ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η συγκεκριμένη... απορία του μεγαλομετόχου της πράσινης ΠΑΕ φαίνεται να εισακούστηκε σχεδόν άμεσα από τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός του έδωσε φανέλα βασικού στον αγώνα με την ΑΕΚ και ο Ιωαννίδης δικαίωσε... τον προπονητή του και τον ιδιοκτήτη της ομάδας από νωρίς, στο ματς με την Ένωση, καθώς χρίστηκε σκόρερ για το 1-0 με ένα σεντερφορίσιο γκολ.

Μη ξεχνάμε, πως είχε αποκτηθεί από τον Λεβαδειακό το περασμένο καλοκαίρι με προσωπική εντολή του Αλαφούζου, από την ομάδα του φίλου του και συμβούλου του για θέματα ποδοσφαίρου, Γιάννη Κομπότη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags