Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Απίστευτος ο Μπόλονι - "Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε καλό πρώτο..."
| 2021-04-21 23:50:00

Απίστευτος ο Μπόλονι - "Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε καλό πρώτο..."

Sportdog Team
Απίστευτος ο Μπόλονι - "Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε καλό πρώτο..."

Χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί εμφανίστηκε ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ενώ οι Πράσινοι έκαναν μια ευκαιρία στο πρώτο και άλλη μια στο δεύτερο, ο προπονητής του "Τριφυλλιού" θεώρησε καλό το πρώτο μέρος της ομάδας του και κακό το δεύτερο

Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Εμφανώς πιεσμένος μετά το 1-1 με την ΑΕΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του "Τριφυλλιού", τονίζοντας ότι η ομάδα του έκανε καλό πρώτο ημίχρονο και κακό δεύτερο.

"Με πίεση το έζησα το ντέρμπι. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε την μπάλα. Οι αντίπαλοι πήραν πολλά ρίσκα. Κοιτάξτε τώρα αμφιταλαντεύομαι. Λένε πως όταν φέρνεις ισοπαλία εκτός έδρας είναι θετικό. Εγώ θα πω ότι σημερινό αποτέλεσμα είναι αδύναμο για τις δύο ομάδες", είπε ο προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λάζλο Μπόλονι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags