Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το κόλλημα Μπόλονι πετάει τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης - Δεν βάζει μυαλό - Τον διώχνει ο Αλαφούζος!
| 2021-04-21 23:59:00

Το κόλλημα Μπόλονι πετάει τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης - Δεν βάζει μυαλό - Τον διώχνει ο Αλαφούζος!

Το κόλλημα Μπόλονι πετάει τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης - Δεν βάζει μυαλό - Τον διώχνει ο Αλαφούζος!

Πολύ ζόρικα πλέον τα πράγματα για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος παραμένει... κολλημένος σε μια αποτυχημένη συνταγή που δεν επιτρέπει στο Τριφύλλι να πετύχει τον στόχο της πρώτης τετράδας. Δύσκολα θα έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό...

Παναθηναϊκός: Δεν βάζει μυαλό τελικά ο Λάζλο Μπόλονι. Πήγε να κάνει ξανά το ίδιο αποτυχημένο πείραμα, που κάθε φορά έχει το ίδιο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Απώλεια βαθμών.

Φυσικά, αναφερόμαστε στο γεγονός ότι ο Ρουμάνος τεχνικός πήγε να πάρει το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας ουσιαστικά μια τελική στον αγώνα και απολύτως καμία σε ένα ολόκληρο ημίχρονο! Δε νοείται μια ομάδα ανεξαρτήτως μεγέθους, πόσο μάλλον του Παναθηναϊκού, να παραιτείται τόσο έκδηλα με το που βρίσκεται συμπτωματικά μπροστά στο σκορ!

Και το πιο απίστευτο είναι, ότι όλο αυτό που συμβαίνει δεν βασίζεται σε κάποιο πλάνο. Δηλαδή δεν έχει ο Παναθηναϊκός μια συγκεκριμένη στόχευση να παίξει αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Απλά αμύνεται μαζικά, με την ελπίδα ο αντίπαλος να μην είναι εύστοχος.

Ο Μπόλονι επαναλαμβάνει την ίδια ακριβώς τακτική εδώ και καιρό. Τι κι αν στα πλέι-οφ το έχει πληρώσει αυτό ακριβά κόντρα σε Αστέρα, Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ κατά σειρά; Ο Ρουμάνος συνεχίζει ακάθεκτος, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού!

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, εάν δηλαδή οι Πράσινοι τερματίσουν στην 5η θέση και δεν πετύχουν το... θαύμα που ψάχνουν για την Ευρώπη, θεωρείται δεδομένη πως η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γνωστός Διούδης - Αυτός ήταν ο μοιραίος του ΠΑΟ - Δύο κλάσεις πάνω ο Νιάς, κορυφαίος ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags