Facebook Pixel Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι: Μετράει αντίστροφα για την κούπα η Σίτι - Γράφει.. ιστορία ο Φόντεν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-22 00:41:00

Μετράει αντίστροφα για την κούπα η Σίτι - Γράφει.. ιστορία ο Φόντεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μετράει αντίστροφα για την κούπα η Σίτι - Γράφει.. ιστορία ο Φόντεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Εννιά μόλις πόντους χρειάζονται οι "Πολίτες" για να επανέλθουν στην κορυφή της Premier League, μετά από ένα χρόνο απουσίας, αφού πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της άστον Βίλα με 1-2. "Χρυσός" σκόρερ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ο Μπερνάντο Σίλβα

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι: Μπορεί να ερχόταν από την ήττα και τον αποκλεισμό από την Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας, όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησε τους "Χωριάτες" με 1-2 και θέλει τρεις νίκες για να κατακτήσει την Premier League. Οι γηπεδούχοι άρχισαν εκπληκτικά και μόλις στα 10 δευτερόλεπτα άνοιξαν το σκορ. Η αδράνεια της άμυνας της Σίτι ήταν αποτέλεσμα ο ΜακΓκιν να κάνει το 1-0. Στο 22' οι "Πολίτες" κατάφεραν και έφεραν τον αγώνα στα... ίσα με τον Φοντέν να γράφει... ιστορία μιας και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής κάτω των 21 της ομάδας που φτάνει τα 29 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν καν τελειώσει το ημίχρονο η ομάδα του Πεπ Γκουραρδιόλα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 40' να κάνει το 1-2.

Τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10, μετά το δολοφονικό τάκλιν του Στόουνς, ωστόσο στο 56' η αριθμητική ισορροπία θα επανέλθει μετά την αποβολή του Κας στο 56'. Στον υπόλοιπο χρόνο οι "Πολίτες" θα έχουν τον έλεγχο και θα φτάσουν σε μια άνετη νίκη.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Μινγκς, Τάργκετ, Κόνσα, ΜακΓκιν, Νακάμπα (63' Μπάρκλεϊ), Κας, Λουίζ, Ράμσεϊ (46' Ντέιβις), Τραορέ (75' Ελ Γκάζι), Γουότκινς

Μαν. Σίτι: Εντερσον. Γουόκερ, Στόουμς, Ντίας, Γκιουντογκάν. Ζιντσένκο, Σίλβα, Ρόδρι, Φόντεν, Μαχρέζ (90' Φερναντίνιο), Ζεσούς (46' Λαπόρτ)

Δείτε τα highlights του Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags