Facebook Pixel Σε... αναμμένα κάρβουνα οι διαιτητές λόγω Βασσάρα; - "Χουνέρι" σε TOP Έλληνα ρέφερι!
| 2021-04-22 17:10:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα οι διαιτητές λόγω Βασσάρα - "Χουνέρι" σε TOP Έλληνα ρέφερι!

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα οι διαιτητές λόγω Βασσάρα - "Χουνέρι" σε TOP Έλληνα ρέφερι!

Εξέλιξη πολύ δυσάρεστη για την ελληνική διαιτησία! Και όλα αυτά ενώ στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια επιλέγονται ξένοι αρχιδιαιτητές με το αποτέλεσμα να μη δικαιώνει κανέναν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Κλάτενμπεργκ. 
 

Πώς τα... φέρνει η ζωή. Μια από τις ειδήσεις που προκάλεσαν αρνητική εντύπωση στους Έλληνες διαιτητές τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν άλλη από το γεγονός ότι η χώρα μας δεν έχει ούτε έναν ρεφ στην τελική φάση του Euro 2020, την ώρα που η Ρουμανία θα έχει... δύο εκπροσώπους. Και γιατί εστιάζουν στην Ρουμανία θα αναρωτηθεί εύκολα κάποιος. Μα γιατί αρχιδιαιτητής εκεί επί μια ολόκληρη πενταετία είναι ο Κύρος Βασσάρας.

Ο 52χρονος Ελληνας παράγοντας που είναι μέλος και στην Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA αποδίδει έργο στην Ρουμανία και τα αποτελέσματα του Euro τον δικαιώνουν πλήρως, καθώς οι άνθρωποι της χώρας του... βγάζουν το καπέλο. Εξάλλου, εκεί βρίσκεται για μια γεμάτη πενταετία.

Οι Ρουμάνοι που επελέγησαν ήταν ο Χάτεγκαν και ο Κόβακς, ενώ ουσιαστικά ο Έλληνας που είχε το δικαίωμα να βρίσκεται στο Euro, αλλά έφαγε... άκυρο ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι elite referee. 

Και όλα αυτά ενώ στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια επιλέγονται ξένοι αρχιδιαιτητές με το αποτέλεσμα να μη δικαιώνει κανέναν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Κλάτενμπεργκ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags