Facebook Pixel Euro 2020: Έσκασε τώρα!! Αυτή η πόλη έμεινε εκτός διοργάνωσης αγώνων Euro 2020
| 2021-04-22 20:19:00

Έσκασε τώρα!! Αυτή η πόλη έμεινε εκτός διοργάνωσης αγώνων Euro 2020

Sportdog Team
Έσκασε τώρα!! Αυτή η πόλη έμεινε εκτός διοργάνωσης αγώνων Euro 2020

H UEFA έκανε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (22/4) ότι μια από τις πόλεις που ήταν να διοργανώσουν αγώνες για το επερχόμενο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού δεν θα βρίσκεται εντός, μιας και δεν εγγυήθηκε την παρουσία κόσμου 25% της χωρητικότητας των γηπέδων

Euro 2020: Εκτός διοργάνωσης αγώνα για το ποδοσφαιρικό τουρνουά του καλοκαιριού τέθηκε το Σαν Μαμές, στην Ισπανία όπως ενημέρωσε η UEFA. Στο γήπεδο της Αθλετίκ ήταν προγραμματισμένοι οι αγώνες των "Φούριας Ρόχας" με Πολωνία, Σουηδία και Σλοβακία, αλλά και μια αναμέτρηση των 16 της διοργάνωσης. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τη μην εξασφάλιση από πλευράς Βάσκων, για παρουσία κόσμου τουλάχιστον ίση με το 25% της χωρητικότητας του γηπέδου. Στο Μπιλμπάο είναι έξαλλοι με την απόφαση κατηγορώντας την UEFA για μονομερή ενέργεια και έχουν στόχο να κινηθούν νομικά. 

Παράλληλα εκτός από την ισπανική πόλη, απάντηση για παρουσία κόσμου δεν έχουν δώσει ακόμα το Μόναχο και το Δουβλίνο, έχοντας ως καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 23 Απριλίου. Σύμφωνα με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) είναι ακόμη δυνατό να φιλοξενηθούν παιχνίδια του Euro 2020 σε ισπανικό έδαφος με το Εστάντιο Ντε Λα Καρτούχα της Σεβίλλης να είναι υποψήφιο για την διεξαγωγή αγώνων.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags