Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Στην λίστα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Κροάτης χαφ - 5 γκολ, 6 ασίστ φέτος - Κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ! (vid)
| 2021-04-22 19:54:00

Στην λίστα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Κροάτης χαφ - 5 γκολ, 6 ασίστ φέτος - Κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ! (vid)

Sportdog Team
Στην λίστα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Κροάτης χαφ - 5 γκολ, 6 ασίστ φέτος - Κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ! (vid)

24χρονος χαφ από την Κροατία ήρθε στο προσκήνιο για τις δύο αθηναϊκές ομάδες, αν και από πλευράς Ένωσης δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα της "Novosti" αναφέρει ότι οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν στην λίστα τους τον Νεμάνια Γκλάβτσιτς της Σλάβεν Μπελούπο.

Πρόκειται για τον 24χρονο χαφ, που φέτος έχει 26 εμφανίσεις με 5 γκολ και 6 ασίστ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές της Σερβίας, ενώ στην Σλάβεν μετακινήθηκε τον Ιούλιο του 2019.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η κροατική ομάδα τον κοστολογεί 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ενδιαφέρον υπάρχει επίσης από ομάδες της Αυστρίας, της Γερμανίας και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας της Ρωσίας. 

Παρά το ρεπορτάζ, από πλευράς ΑΕΚ δεν έχουν ασχοληθεί με τη περίπτωση του Γκλάβτσιτς και μάλιστα στην Ένωση δεν έχει καν προταθεί από κάποιον μάνατζερ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags