Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν… πείθει ο Ρέαμπτσιουκ - Ανησυχία με ΠΑΣ, να τι θα κάνει ο Μαρτίνς - Καλοκαίρι φεύγει ο…"
| 2021-04-22 20:32:00

"Δεν… πείθει ο Ρέαμπτσιουκ - Ανησυχία με ΠΑΣ, να τι θα κάνει ο Μαρτίνς - Καλοκαίρι φεύγει ο…"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Δεν… πείθει ο Ρέαμπτσιουκ - Ανησυχία με ΠΑΣ, να τι θα κάνει ο Μαρτίνς - Καλοκαίρι φεύγει ο…"

Ο προβληματισμός ενόψει Κυπέλλου και οι αλλαγές στο ρόστερ. Ο Πέτρος Ξανθόπουλος μίλησε στο Sportdog για τις δοκιμές του Μαρτίνς κόντρα στον Αστέρα, αποθέωσε τους Κρίστινσον - Κάιπερες και εμφανίστηκε προβληματισμένος για τους Ρέαμπτσιουκ, Λαλά και Ντρέγκερ.
 

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την 5η αγωνιστική των play offs της Super League. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης επικράτησε 1-0 με γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να κάνει δοκιμές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε πολλές αλλαγές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που σε σχέση με τους πιο χορτασμένους του ρόστερ είχαν περισσότερο κίνητρο για να δείξουν πράγματα! Και φυσικά ο Μαρτίνς να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την επόμενη ημέρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έβαλε τον Κρίστινσον στο τέρμα, τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Τιάγκο Σίλβα στον άξονα και τον Κάιπερς παρτενέρ του Χασάν σε σχηματισμό 4-4-2. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ο Ντρέγκερ αντί του Λαλά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ποιοί παίκτες έδειξαν στον προπονητή τους και ποιοί δεν εντυπωσίασαν; Ο Πέτρος Ξανθόπουλος μίλησε στο Sportdog για τις δοκιμές του Μαρτίνς. «Κάποια παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα να τα διαχειριστεί ο προπονητής και οι παίκτες. Όταν έχεις εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, όσο και να είναι, δεν υπάρχει στόχος μετά. Βαλτώνεις», σχολίασε αρχικά ο βετεράνος άσος των Ερυθρόλευκων και πρόσθεσε: «Είναι καλό όμως που υπάρχει το παιχνίδι με τα Γιάννινα». Για την επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ έκρουσε μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου. Διαβάστε όσα είπε στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Πως σας φάνηκε ο Κρίστινσον κάτω από τα γκολπόστ;

«Εμένα μου κάνει! Μου αρέσει. Είναι πάντα εκεί που πρέπει να είναι. Θετικός και ενεργός ποδοσφαιριστής. Δεν τα παρατά. Περιμένει την ευκαιρία του και μπράβο του».

Ο Ντρέγκερ μπήκε αντί του Λαλά και δεν έκλεψε τις εντυπώσεις! Τί πρέπει να γίνει;

«Είναι ένα παιδί που φαίνεται, ότι δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό. Είναι θέμα προπονητή. Ο Ολυμπιακός μετά τον Ομάρ δεν έχει αναπληρώσει επάξια τη θέση του δεξιού μπακ».

Ο Ανδρούτσος σε ρόλο δεξί μπακ σας αρέσει;

«Από τους υπάρχοντες είναι καλύτερη λύση. Έχει βοηθήσει πολύ με την ταχύτητά του. Κάνει κάθετες κινήσεις, κάτι που θέλει ο προπονητής, το οποίο δεν το κάνει μέχρι στιγμής ο Λαλά. Και σίγουρα δεν το κάνει ο Ρέαμπτσιουκ».

Δεν έχει ικανοποιήσει ο Μολδαβός;

«Ο Ρέαμπτσιουκ δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Δεν έχει αυτά τα τρεξίματα από τα πλάγια που θέλει ο Μαρτίνς. Φτάνει μέχρι σε ένα σημείο και δεν πηγαίνει παραπάνω. Αυτό βλέπω εγώ και πιστεύω αυτό βλέπει πιστεύω και ο Μαρτίνς».

Για τον Τιάγκο Σίλβα ποιά γνώμη έχετε σχηματίσει;

«Είναι παίκτης του 7 ή του 8. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Θεωρώ, ότι είναι καλός παίκτης. Δεν ξέρω όμως αν κάνει στον Μαρτίνς. Θα το δούμε».

Ο Κάιπερς κερδίζει θέση στο ρόστερ με την εμφάνισή του;

«Και μόνο, ότι τον εμπιστεύεται ο προπονητής, αυτό λέει πολλά. Τον πιστεύει ο κόουτς. Από τη στιγμή που τον βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις, ότι δίνει αυτό που πρέπει να δώσει σημαίνει, ότι έχει θέση στο ρόστερ. Το τι θα γίνει το καλοκαίρι σαφώς δεν το γνωρίζουμε. Υπάρχουν παιδιά που θα φύγουν. Κάποιοι θα έρθουν».

Σε μια μερίδα των ρεπορτάζ του Ολυμπιακού εκφράζεται μία ανησυχία για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο με αφορμή τα σημεία χαλάρωσης που δείχνει η ομάδα του Πειραιά, ειδικά μετά το ματς στην Τούμπα. Συμφωνείτε με αυτές τις φωνές;

«Αυτό είναι αλήθεια. Όντως η ομάδα έχει κάτσει τα δύο τελευταία παιχνίδια. Εξάλλου αυτά τα παιδιά παίζουν δύο χρόνια συνέχεια. Θεωρώ όμως, ότι θα είναι έτοιμοι. Δεν νομίζω, ότι υπάρχει προπονητής ή παίκτης που δεν θα μπει σοβαρά σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Θεωρείτε, ότι ο Μαρτίνς θα αλλάξει το 4-4-2 σε 3-4-3 στη ρεβάνς;

« Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πολλά τρεξίματα και πιέζει. Υπάρχουν τραυματισμοί στον Ολυμπιακό. Ο Μπα απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να παίξει. Θεωρώ, ότι ο Μαρτίνς δεν θα πάει σε 3-4-3. Θα παίξει 4-3-3, το οποίο παίζει πάντα καλά. Αυτό είναι θέμα του κόουτς. Εκείνος θα δει ποια παιδιά είναι εντάξει και θα σχεδιάσει τα πλάνα του».

 

**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού - Του… έκανε πλάκα ο Παναθηναϊκός - Ατύχησε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags