Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Ποιος Έλληνας τον… κέρδισε - Όνομα έκπληξη από Ντρεοσί
| 2021-04-22 21:37:00

Αυτόν θέλει για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Ποιος Έλληνας τον… κέρδισε - Όνομα έκπληξη από Ντρεοσί

Αυτόν θέλει για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Ποιος Έλληνας τον… κέρδισε - Όνομα έκπληξη από Ντρεοσί

Τα πρώτα ονόματα για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού. Γιατί δεν έχει απολυθεί ακόμα ο Ρουμάνος, ο Σουπερλιγκάτος που έχει «αυξήσει» τις μετοχές του και ποιον θέλει να φέρει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr

Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός καλείται σιγά σιγά να σκεφτεί πιο ενεργά το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, καθώς ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου μοιάζει πλέον απίθανο να επιτευχθεί. Μιλάμε για μια παταγώδη αποτυχία, καθώς μετά από τρία χρόνια εκτός διασυλλογικών διοργανώσεων λόγω τιμωρίας, ο σύλλογος δεν θα καταφέρει να επιστρέψει ούτε τώρα που μπορεί. Σε μία χρονιά, μάλιστα, που έχει χάσει από τον Άρη δύο φορές στην έδρα του, για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Είναι προφανές ότι ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα συνεχίσει στον "πράσινο" πάγκο. Αυτή η απόφαση, ουσιαστικά, έχει παρθεί πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Απλά τοτε ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έδειξε άμεσα την πόρτα της εξόδου στον Ρουμάνο, διότι δεν βρήκε κάποια εναλλακτική που να τον καλύπτει. Επομένως ο μεγαλομέτοχος επέλεξε να ψάξει με μεγαλύτερη άνεση το καλοκαίρι.

Ο Αλαφούζος έχει καταλήξει στο προφίλ του προπονητή που αναζητά για τον Παναθηναϊκό. Θέλει έναν τεχνικό σχετικά νέο σε ηλικία, με... φρέσκες ιδέες, που θα δει τους "πράσινους" ως μια πρόκληση για να δημιουργήσει μια ομάδα πρωταθλητισμού. Ο Ντρεοσί σε αυτό το πλαίσιο λαμβάνει κάποιες προτάσεις ονομάτων από τη γαλλική αγορά που γνωρίζει καλά και εφόσον ο τεχνικός διευθυντής παραμένει στη θέση του, οι πιθανότητες ο νέος τεχνικός των "πρασίνων" να καθίσταται γαλουχημένος στη Γαλλία είναι πολλές. 

Ονόματα όπως του Αργύρη Γιαννίκη έχουν ακουστεί και αυτά για τον Παναθηναϊκό. Και η αλήθεια είναι ότι συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έχει κερδίσει τον Αλαφούζο. Το ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι αν ο Παναθηναϊκός το πάρει απόφαση να στηρίξει έναν νέο Έλληνα τεχνικό. Γιατί στο παρελθόν, μάλλον έχει (απο)δείξει το αντίθετο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία ελπίδα με Μπόλονι και Ντρεοσί - Πείστηκε ο Αλαφούζος - Αποτυχημένοι... βυθίζουν τον ΠAO!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags