Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: "Καρφιά" από πρώην του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - "Ο Ιβάν να πάρει τερματοφύλακα..."
| 2021-04-23 17:48:00

"Καρφιά" από πρώην του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - "Ο Ιβάν να πάρει τερματοφύλακα..."

Sportdog Team
"Καρφιά" από πρώην του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - "Ο Ιβάν να πάρει τερματοφύλακα..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Τάκης Παντέλης, πρώην τερματοφύλακας του "δικεφάλου του Βορρά", όπου επέμεινε στην παλιά του δήλωση για το ότι η ομάδα χρειάζεται καλό τερματοφύλακα, ρίχνοντας τα... καρφιά του στον Έλληνα γκολκίπερ

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Στην εκπομπή του Metrosport 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του "δικεφάλου του Βορρά", Τάκης Παντέλης. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι "ασπρόμαυροι" πρέπει να πάρουν τερματοφύλακα, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη που παρέχει ο Πάμπλο Γκαρσία στον Έλληνα γκολκίπερ της ομάδας.

Για το αν εμμένει στη δήλωσή του για τον Πασχαλάκη:
"Είχα πει ότι η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και για να είσαι κάτω από τα δοκάρια πρέπει να είσαι μεγάλος τερματοφύλακας. Ο Πασχαλάκης είναι ένας τερματοφύλακας ψυχολογίας. Είχα μιλήσει για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, είχα πει ότι θα ήταν λάθος να μην παίξει ο Πασχαλάκης και να μην στηριχθεί, γιατί μπορεί να χάσει δύο τερματοφύλακες ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία τον στήριξε, πήγε καλά με την ΑΕΚ και έχει καλή απόδοση και προσφορά στην ομάδα".

Για το αν αυτή η απόδοση του Πασχαλάκη δίνει απάντηση:
"Πρέπει να υπάρχουν δύο ισάξιοι και μεγάλοι τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή, για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. Έχουν ένα παιδί 19χρονο στον ΠΑΟΚ. Δεν τον έχω δει να αγωνίζεται, αλλά εμπιστεύομαι τις πληροφορίες που μου δίνουν άνθρωποι που γνωρίζω. Είναι ταλέντο που πρέπει να πάρει την ευκαιρία. Μιλάω για τον Ταλιχμανίδη. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας όμως".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τερματοφύλακα:
"Ναι, θέλει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί, θέλει δύο ισάξιους τερματοφύλακες με σωστή διαχείριση. Ο Γκαρσία πέτυχε, στήριξε τον Πασχαλάκη και του βγήκε σε καλό. Το μπες-βγες δεν είναι καλό", ανέφερε τονίζοντας ότι ο Αλέξανδρός Πασχαλάκης είναι καλός αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερο τερματοφύλακα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags