Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντόνιο Τσόλακ: Ανοιχτό ενδεχόμενο αγοράς από τη Μάλμε
| 2021-04-23 14:10:00

"Σκάει" μεταγραφή στον ΠΑΟΚ! Τρία εκατ.Ευρώ στα ταμεία - Ποιον "ξεπουλά" ο Σαββίδης;

Sportdog Team
"Σκάει" μεταγραφή στον ΠΑΟΚ! Τρία εκατ.Ευρώ στα ταμεία - Ποιον "ξεπουλά" ο Σαββίδης;

Ο ΠΑΟΚ γλιτώνει από έναν παίκτη που δεν έπεισε τον Πάμπλο Γκαρσία και κάνει απόσβεση.

ΠΑΟΚ - Αντόνιο Τσόλακ: Το εγκώμιο του Αντόνιο Τσόλακ έπλεξε ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον. Ο Κροάτης επιθετικός αγωνίζεται στον σουηδικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από τον Μάρτιο, μιας και δεν είχε πείσει τον Πάμπλο Γκαρσία και το επιτελείο του ότι μπορεί να προσφέρει τα ζητούμενα στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Μιλώντας σε σουηδικά Μέσα, ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Κροάτη φορ με τα καλύτερα λόγια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο σύλλογος και στην αγορά του παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το ενδεχόμενο μονιμοποίησης της παρουσίας του Τσόλακ στη Μάλμε:

«Είναι ρεαλιστικό και σαφέστατα εφικτό να συμβεί. Υπάρχουν ωστόσο πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε τη φετινή σεζόν. Ο Τσόλακ συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά. Προσφέρει τόσα πολλά. Έρχεται με ενέργεια. Έδειξε πραγματικά αυτά που περιμέναμε να δούμε.

Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο το επόμενο διάστημα, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από του σουηδικού πρωταθλήματος. Είναι ικανός να μας δώσει τις λύσεις που θέλουμε μέσα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα και το αποδεικνύει από την αφοσίωση που δείχνει, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει».

Υπενθυμίζεται, ότι από τα μέσα Μαρτίου υπήρχαν τα δημοσιεύματα από τη Σουηδία που παραθέτουν σχετικές πληροφορίες  για τη ρήτρα εξαγοράς του Τσόλακ από την ενδιαφερόμενη ομάδα σε περίπτωση κατά την οποία ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν, το ύψος αυτής ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ποσό εφάμιλλο μ’ αυτό που δαπάνησαν το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσουν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags