Facebook Pixel Λούμπος Μίχελ - ΠΑΟΚ: "Πυρά" του Μίχελ για Γκαρσία - "Για να πάρει πρωτάθλημα ο Ιβάν να φέρει προπονητή..."
| 2021-04-23 17:42:00

"Πυρά" του Μίχελ για Γκαρσία - "Για να πάρει πρωτάθλημα ο Ιβάν να φέρει προπονητή..."

Sportdog Team
"Πυρά" του Μίχελ για Γκαρσία - "Για να πάρει πρωτάθλημα ο Ιβάν να φέρει προπονητή..."

Όχι και τόσο σίγουρος για τις ικανότητες του Ουρουγουανού τεχνικού εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο πρώην τεχνικός διευθυντής του "δικεφάλου του Βορρά", προτρέποντας μάλιστα τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου ότι αν θέλει να ξαναδεί πρωτάθλημα πρέπει να πάρει προπονητή, αλλά και νέο τεχνικό διευθυντή από το... πάνω ράφι

Λούμπος Μίχελ - ΠΑΟΚ: Στο Metrosport 99.5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Σλοβάκος πρώην συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, όπου και τόνισε το τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για φτάσει ο "δικέφαλος του Βορρά" ξανά στο πρωτάθλημα. Παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον Πάμπλο Γκαρσία, στον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, αλλά και στον Λέο Μάτος.

Για το αν χρειάζεται πλάνο ο ΠΑΟΚ: "Χρειάζεται ένα πλάνο καθώς έγιναν κάποιες παραλείψεις λόγω έλλειψης πλάνου και οργάνωσης. Έφερα κάποιους παίκτες και πέτυχαν. Η ομάδα έχασε κάποια βασικά του στελέχη και αυτό την επηρέασε".

Για επαφές με Σαββίδη: "Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, κατάλαβα ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ και πάλι πρωταθλητή". 

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να γίνει ξανά πρωταθλητής: "Το θέμα είναι να μην γίνονται επιλογές λάθος σε ηγετικές θέσεις. Πρέπει να επιλεγούν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις όπως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Αν γίνει αυτά και σε συνδυασμό με τον Ιβάν Σαββίδη μπορεί να γίνει αυτό και την επόμενη σεζόν".

Για Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: "Όταν τον έφερα ήταν πεινασμένος και ήθελε να κάνει πολλά πράγματα. Είναι παίκτης περιοχής και πρέπει να έχει και τους κατάλληλους wingers για να τον τροφοδοτούν. Το ερώτημα είναι αν θέλει ο Πρίγιοβιτς να έρθει στον ΠΑΟΚ και είναι διψασμένος να πετύχει στον αγωνιστικό χώρο ή είναι πεινασμένος για ένα μεγάλο συμβόλαιο".

Για Λέο Μάτος: "Θα ήθελα να επιστρέψει ο Μάτος. Είναι ένας παίκτης επαγγελματίας και διατηρεί τον εαυτό του. Δεν μπορεί να παίξει δύο φορές την εβδομάδα και θα χρειαστεί και κάποια στήριξη από τον πάγκο".

Για Πάμπλο Γκαρσία: "Το ζητούμενο είναι να υπάρξει σταθερότητα. Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεχόταν γκολ και μετά ήταν δύσκολο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν".

Για Μπίσεσβαρ: "Ο Ντιέγκο είναι ένας φανταστικός παίκτης. Θέλει έναν προπονητή που θα τον εμπιστεύεται. Εϊναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και αν παίξει για 20 λεπτά. Είχε πρόβλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία και για αυτό έφυγε".

Για τεχνικό: "Χρειάζεται έναν τεχνικό πρωταθλητή που να αντέχει στην πίεση. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια πίεση καθώς όταν χάνει έχει πίεση. Θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος από μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια. Ο Λουτσέσκου, για παράδειγμα,  είχε πάρει τον πρωταθλητισμό από τον πατέρα του", είπε ο Λούμπος Μίχελ για τον ΠΑΟΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags