Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μεταγραφική αποκάλυψη από Σερβία - "Χοντρό" παιχνίδι με Πρίγιοβιτς και διεθνή παίκτη της ΑΕΚ!
| 2021-04-24 18:57:00

Μεταγραφική αποκάλυψη από Σερβία - "Χοντρό" παιχνίδι με Πρίγιοβιτς και διεθνή παίκτη της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Μεταγραφική αποκάλυψη από Σερβία - "Χοντρό" παιχνίδι με Πρίγιοβιτς και διεθνή παίκτη της ΑΕΚ!

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του "Πρίγιο" και τί συμβαίνει με βασικό άσο της Ένωσης; Οι Σέρβοι έχουν τις απαντήσεις και το Sportdog σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ.
 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η περίπτωση του Νέναντ Κρίστιτσιτς έχει επανέλθει στην επικαιρότητα του Ερυθρού Αστέρα, καθώς ρεπορτάζ από τη Σερβία αναφέρονται στη διάθεση των "ερυθρόλευκων" να αποκτήσουν τον διεθνή μέσο από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog από τη Σερβία, ο Κρίστιτσιτς βρίσκεται όντως στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα, όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Οι Σέρβοι εξετάζουν την περίπτωση του παίκτη που έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, αλλά το αν θα κινηθούν για την απόκτησή του ή όχι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις αποχωρήσεις στο ρόστερ τους.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του Sportdog.gr, ωστόσο, πολύ πιο "ζεστά" από τον Κρίστιτσιτς ο Ερυθρός Αστέρας βλέπει την περίπτωση του Αλαξάνταρ Πρίγιοβιτς. Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ήδη πει το "ναι" στους πρωταθλητές Σερβίας, αλλά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής πρέπει να διευθετηθούν τα οικονομικά της υπόθεσης.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ στη λίστα του Ερυθρού βρίσκεται ακόμα ένα μεγάλο όνομα, ο Αλεξάνταρ Κόλαροφ της Ίντερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags