Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός είναι ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία που φέρνει η ΑΕΚ - Τον παίρνει για... ψίχουλα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-24 21:20:00

Αυτός είναι ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία που φέρνει η ΑΕΚ - Τον παίρνει για... ψίχουλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία που φέρνει η ΑΕΚ - Τον παίρνει για... ψίχουλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήρης ανάλυση για τον Τζούντα Γκαρσία. Πού μπορεί να βοηθήσει την Ένωση και πώς θα... φτιάξει τον μεγάλο του αδερφό. Δείτε τον νεαρό μέσο από το Τρίντινταντ και Τομπάγκο σε δράση!

ΑΕΚ: Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στον οργανισμό ΑΕΚ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο Λιβάι Γκαρσία, για... δύο λόγους. Ο πρώτος δεν είναι άλλος από το γκολ... σαν νίκη επί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ο δεύτερος είναι το ότι ακούγεται έντονα για την Ένωση ο Τζούντα Γκαρσία, ο μικρότερος αδελφός του Λιβάι. Τα δικαιώματα του ανήκουν στην Νερόκα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ινδίας, ενώ έχει προλάβει να χριστεί τέσσερις φορές διεθνής με την Εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάκο, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του.

Μάλιστα, ο άσος της ΑΕΚ... προμοτάρει τον αδερφό του, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να αποδώσει στην Ένωση. Ο ίδιος αγωνίζεται ως δεκάρι και τη φετινή χρονιά μετράει 4 γκολ και 1 ασίστ, δείχνοντας πως έχει έφεση στο σκοράρισμα, την ώρα που η αξία του βρίσκεται στα... τάρταρα, καθώς αξίζει μόλις 50 χιλ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να τον κάνει δικό της με ένα... συμβολικό ποσό, φτιάχνοντας ακόμη περισσότερο τον MVP της ομάδας για τη φετινή χρονιά. Παράλληλα, μπορεί να παίξει ως οκτάρι και ως αριστερός εξτρέμ.Στη Νερόκα έχει ως συμπαίκτη τον αδερφό του Ναθαναήλ, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και πήγαν εκεί μαζί τον περασμένο Νοέμβρη. Πάντως, ο μεγαλύτερος Γκαρσία είναι ο 33χρονος Ντανιέλ, ο οποίος αγωνίζεται σταθερά σε όλα τα χρόνια της καριέρας στην χώρα τους.

Μένει να δούμε εάν το ψηστήρι του Λιβάι στην ομάδα του Χιμένεθ θα αποδώσει καρπούς και θα φέρει στην Ελλάδα τον... δεύτερο καλύτερο Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags