Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Κίνηση-ματ από ΑΕΚ για Λουτσέσκου - "Χουνέρι" Ρέμπε σε ΠΑΟΚ με Έλληνα άσο - Άκυρο στην Τούμπα!
| 2021-04-25 11:45:00

Κίνηση-ματ από ΑΕΚ για Λουτσέσκου - "Χουνέρι" Ρέμπε σε ΠΑΟΚ με Έλληνα άσο - Άκυρο στην Τούμπα!

Του Αδέσποτου
Κίνηση-ματ από ΑΕΚ για Λουτσέσκου - "Χουνέρι" Ρέμπε σε ΠΑΟΚ με Έλληνα άσο - Άκυρο στην Τούμπα!

Τι ζήτησε ο Σαββίδης από Γκαρσία και πώς θα σώσει τον πάγκο του. Η εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha Radio έδωσε φρέσκο ρεπορτάζ για το... φλερτ της Ένωσης με τον Ραζβάν, αποκάλυψε ποιον πρώην του Δικεφάλου θα "αρπάξει" ο Ρέμπε και εξήγησε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Πάμπλο. Μη τη χάσετε την Κυριακή 18.00 - 20.00!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν το Σάββατο στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Τι ζήτησε λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης από τον Πάμπλο Γκαρσία για να παραμείνει στον πάγκο, ποιος ταξίδεψε στη Ρουμανία από την ΑΕΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ποιον Έλληνα άσο, πρώην του ΠΑΟΚ που… ακούγεται για επιστροφή, έχει στην ατζέντα του ο Όλαφ Ρέμπε;

** Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξαφνικά εξαφανίστηκε από τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αυτή η εξέλιξη δεν μου δείχνει απαραίτητα πως η υπόθεση ναυάγησε, αντιθέτως πολλές φορές όταν δεν διαρρέουν πληροφορίες, σημαίνει πως τα πράγματα πάνε καλά. Το ελληνικό περιβάλλον του Ρουμάνου αναφέρει πως παραμένει προτεραιότητά του η Ιταλία. Κάτι περιμένει από τη γειτονική χώρα ο Λουτσέσκου. Θα μπορούσε να είναι η Ουντινέζε, η Σαμπντόρια ή κάποια άλλη. Γράφεται η Πάρμα, αλλά της δίνω τις λιγότερες πιθανότητες από όλες τις ομάδες. Το σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα χαλουσε το deal με την προπονητική του "καψουρα" λογω αντιδράσεων από τον κόσμο. Από τη Ρουμανία μου μεταφέρθηκε ότι στέλεχος της ΑΕΚ ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και συναντήθηκε με τον Λουτσέσκου για να τον "ψήσει". Αν ισχύει η πληροφορία, φαντάζομαι ότι θα ειναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου, που τον γνωρίζει καλά από την Ξάνθη. Αν τελικά Αν δεν προχωρήσει του Ραζβάν και η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο, δεν αποκλείεται ακόμα και η παραμονή του Μανολο Χιμένεθ.

** Έχει αναπτυχθεί μια φημολογία στη Θεσσαλονίκη ότι μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Λημνιός ως δανεικός από την Κολωνία. Κατ' αρχήν, πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε το πού θα παίζει η Κολωνία τη νέα σεζόν, καθώς είναι τρίτη από το τέλος στη Γερμανία και παλεύει για τη σωτηρία. Αν υποβιβαστεί, θεωρώ ότι ο Έλληνας διεθνής μπορεί να μείνει στην ομάδα. Αν όμως παραμείνει στην κατηγορία, αυξάνονται οι πιθανότητες να δοθεί δανεικός και δεν αποκλείεται  να τον αποκτήσει ο Όλαφ Ρέμπε -ο οποίος έκλεισε τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Κολωνία- στη Νυρεμβέργη! Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Τούμπα; Το αποκλείω...

** Πολλοί λένε ότι με τις νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη ο Πάμπλο Γκαρσία "κλείδωσε" την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν φωνές στη Θεσσαλονίκη ωστόσο, που υποστηρίζουν ότι πρέπει να κατακτήσει και το Κύπελλο για να σιγουρέψει τη θέση του ο Ουρουγουανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" Μήτρογλου, κλείνει Έλληνα φορ ο Άρης - Κόλπο Ολυμπιακού με Δουβίκα; - Στέλνουν αντι-Ομάρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags