Facebook Pixel ΑΕΚ: Κόμπλεξ με Ολυμπιακό! Ανύπαρκτος Καρίμ, Λιβάι με ψυχολογικά - Παίκτες λούζερ – "Βγάλτε φανέλες
| 2021-04-25 22:09:00

Κόμπλεξ ΑΕΚ με Ολυμπιακό! Ανύπαρκτος Καρίμ, Λιβάι με ψυχολογικά- Παίκτες λούζερ- "Βγάλτε φανέλες"

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κόμπλεξ ΑΕΚ με Ολυμπιακό! Ανύπαρκτος Καρίμ, Λιβάι με ψυχολογικά-  Παίκτες λούζερ- "Βγάλτε φανέλες"

Καυτό σχόλιο για την ηττοπάθεια της Ένωσης όποτε βρίσκει απέναντί της ερυθρόλευκες φανέλες.

ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός επικράτησε σβηστά 2-0 της ΑΕΚ, η οποία για ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες έδειξε, ότι έχει αποκτήσει τεράστιο κόμπλεξ. Πλέον φαίνεται με γυμνό μάτι. Αυτή η ομάδα έχει σύνδρομο κατωτερότητας απέναντι στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι έπαιξαν με αλλαγές και για αυτούς το ματς ήταν σαν αγγαρεία.

Η Ένωση ακόμα και σήμερα δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα από τον αδιάφορο Ολυμπιακό, ο οποίος τέσσερις αγωνιστικές πριν την είχε ξεφτιλίσει μέσα στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας 1-5. Δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη χρονική συγκυρία, στην οποία ο Ολυμπιακός είχε στραμμένη την προσοχή στη ρεβάνς με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο. Και πώς να το κάνει με ποδοσφαιριστές με ψυχολογία στο ναδίρ, όποτε βλέπουν απέναντί τους ερυθρόλευκες φανέλες;

Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι έδειξαν μία διάθεση, αλλά χωρίς ουσία, ενώ στα μετόπισθεν λειτούργησαν χωρίς σοβαρότητα. Η αμυντική τους συμπεριφορά ιδιαίτερα στο ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων στο 37' ήταν αστεία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς για πρώτη φορά πέρασε με τη μία 3 αλλαγές, οι οποίες του έδωσαν το παιχνίδι, αφού ο Μπρούμα άνοιξε το σκορ στο 50' και «κλείδωσε» τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Τραγική φιγούρα ο Νεντελτσιάρου, ο οποίος έχασε τα αβγά και τα πασχάλια. Χάνει μια φορά τον Μασούρα και από εκεί και πέρα ανοίγει όλη η άμυνα της ΑΕΚ και στο 2-0 του έκανε πλάκα ο σκόρερ του Ολυμπιακού.

Αν εξαιρέσουμε τον Μάνταλο (έβγαλε 5 σωστές κάθετες) και τον Βασιλαντωνόπουλο, η εικόνα των παικτών του Χιμένεθ ήταν κάτω του μετρίου.

Επίσης σε ένα ακόμα παιχνίδι τα βαριά χαρτιά της ΑΕΚ δεν λειτούργησαν!

Εξαφανισμένος ο Ανσαριφάρντ, ανούσιος ο Αλμπάνης που δεν ήξερε τι να κάνει τη μπάλα, ενώ Λιβάι Γκαρσία εκτός από τα ψυχολογικά (διαβάζουμε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον βλέπουν στενοχωρημένο στα αποδυτήρια) τον τρώει και η κακοτυχία, αφού με το που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος τραυματίστηκε (κάκωση δεξιού γόνατος) και κακήν κακώς συνέχισε να παίζει.

Τί φταίνε όμως οι ΑΕΚτζήδες να βλέπουν την ομάδα τους να μην μπορεί να πάρει ούτε την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό; Το γεγονός, ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο είναι μία μικρή δικαιολογία. Αλλά όταν βλέπουν οι οπαδοί ακόμα και τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει νίκη από τον Ολυμπιακό τότε έχουν δίκιο να φωνάζουν για παίκτες λούζερ και ότι η ομάδα θέλει αλλαγές.

Και δη παίκτες με προσωπικότητα αλλά και πάθος, που θα μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια, ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια. Η εικόνα της είναι καθαρά θέμα έλλειψης ποιότητας και ανεπάρκειας των παικτών της ΑΕΚ. Τέτοια ηττοπαθής νοοτροπία ποδοσφαιριστών δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία της ομάδας.

Ρίξτε μια ματιά πότε συναντάμε την τελευταία νίκη της ΑΕΚ με Ολυμπιακό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags