Facebook Pixel Superleague: Κράξιμο Βαρούχα για Τούμπα: "Γελάνε μέχρι Μογγολία" - Είναι πέναλτι του Άρη; Τι είπε για Ολυμπιακο (Vid)
| 2021-04-25 23:30:00

Κράξιμο Βαρούχα για Τούμπα: "Γελάνε στη Μογγολία"- Είναι πέναλτι του Άρη; Τι είπε για Φάληρο (Vid)

Sportdog Team
Κράξιμο Βαρούχα για Τούμπα: "Γελάνε στη Μογγολία"- Είναι πέναλτι του Άρη; Τι είπε για Φάληρο (Vid)

Τρομερές ατάκες από τον Παναγιώτη Βαρούχα στην Αθλητική Κυριακή. Γιατί "στόλισε" Γκεστράνιους για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, πώς έκρινε τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και η ανάλυση για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης.

Superleague: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 6η αγωνιστικής των πλέι οφ, οι οποίες ήταν ουκ ολίγες.

Μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή, ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε με "σκληρά" λόγια για την απόδοση του Γκεστράνιους στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "θα γελάνε μέχρι τη Μογγολία με τη διαιτησία του" (σ.σ. εξαιτίας της δήλωσης του Λάζλο Μπόλονι ότι σε λίγο θα έρθουν διαιτητές από τη... Μογγολία να σφυρίξουν)!

Αναφορικά με την πολυσυζητημένη φάση του 78', με το γκολ ακυρωθέν του Μακέντα, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως ο Εσθονός διαιτητής κακώς σταμάτησε πρόωρα το παιχνίδι μην αφήνοντας το πλεονέκτημα, ενώ κατέκρινε την κίνησή του να απολογηθεί στους παίκτες του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως "ζητάει συγγνώμη, λες και είναι παπάς"! Τουλάχιστον, δικαίωσε τον Γκεστράνιους για μια φάση στις καθυστερήσεις, όταν ο Εσθονός δεν καταλόγισε -ορθώς σύμφωνα με τον Βαρούχα- πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε πτώση του Κρμέντσικ στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού.

Αντιθέτως, ο παλαίμαχος διαιτητής τα βρήκε όλα σωστά στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι ορθώς ακυρώθηκαν τρία γκολ στην αναμέτρηση.

Τέλος, αρκετή συζήτηση για τη διαιτησία έγινε και στο ματς Αστέρας Τρίπολης - Άρης. Ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι όντως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή της εστίας του Άρη σε ευκαιρία του Αστέρα στο 88', ενώ δικαίωσε διαιτητή και VAR για την απόφαση να μην καταλογίσουν πέναλτι υπέρ του Άρη στο 93'. Όπως ανέφερε, ο Πασαλίδης βρίσκει την μπάλα και όχι το πόδι του Μπερτόγλιο στη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοίγει... πόλεμο ο Αλαφούζος μετά την Τούμπα - "Φωτιά" στο πρωτάθλημα - "Χτύπημα" σε Κλάτενμπεργκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags