Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Η ανάλυση του παλαίμαχου διαιτητή στο Open
| 2021-04-26 07:52:00

"Ρουκέτες" Κάκου για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - "Ανυπαρκτος ο..." - "Πέναλτι στον Κρμέντσικ" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ρουκέτες" Κάκου για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - "Ανυπαρκτος ο..." - "Πέναλτι στον Κρμέντσικ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάσος Κάκος σχολιάζει τις φάσεις της 6ης αγωνιστικής των play off στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Αστέρας-Άρης - Ακούστε με μεγάλη προσοχή όσα υποστηρίζει για τα δύο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής! 
 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Τάσος Κάκος αναλύει τις φάσεις του ντέρμπι!

«Ήταν μία κακή διαιτησία. Το παιχνίδι είχε μία σημαντική απόφαση και μία που δημιούργησε ο Φινλανδός» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, μίλησε για το μαρκάρισμα του Λύρατζη στον Καμπετσή, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μακέντα.

«Σε μία κλασσική περίπτωση πλεονεκτήματος, βιάστηκε να σφυρίξει το φάουλ. Μπορεί στην εξέλιξη να υπάρχει γκολ, αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη γιατί έχει σφυρίξει. Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ. Η σωστή χρήση του πλεονεκτήματος, ομορφαίνει το παιχνίδι. Εδώ μόνο αυτό δεν έγινε. Είναι ένα δείγμα της ποιότητας του διαιτητή αυτό. Άλλο το φινλανδικό ποδόσφαιρο, άλλο η φινλανδική διαιτησία. Η φινλανδική διαιτησία είναι ανύπαρκτη στην Ευρώπη!» είπε ο Κάκος.

Για τον Κρμέντσικ και τον Βέλεθ στην περιοχή: «Ο επιθετικός μετά το πάρσιμο που κάνει με το δεξί πόδι, δέχεται ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα και θα ανατραπεί. Η επαφή αυτή προκαλεί την πτώση .Είναι ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Είναι παράβαση που δε δόθηκε. Μπορεί για το διαιτητή να είναι δύσκολη, αλλά για τον VAR όχι. O αμυντικός ανατρέπει τον επιθετικό και αυτό είναι ξεκάθαρο».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags